Home » Justitie » Prinși cu acte false

Prinși cu acte false

În week-end-ul trecut la Vama Albița au fost depistate câteva persoane care aveau documente falsificate.

Astfel, duminică, 6 decembrie, s-a prezentat pentru a intra în țară, Andrei B., în vârstă de 24 de ani, cu cetățenie moldovenească. Acesta conducea un autoturism marca Opel , înmatriculat în Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni în ce privește autenticitatea permisului de conducere. În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că documentul era fals. Conducătorul auto a declarat că este posesorul respectivului permis de conducere, valabil pentru categoria B, din anul 2009 și că nu are nu are cunoștință despre faptul că acesta este fals.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, Marius P., în vârsta de 27 de ani, cu cetățenie română, a fost oprit pentru un control de rutină de polițiștii de frontieră pe comunicația Huși-Fălciu. Acesta conducea o autoutilitară marca Mercedes, înmatriculată în Bulgaria. Soferul și autoturismul au fost conduși în Punctul de Trecere Frontieră Albița unde s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare. S-a stabilit că documentele erau false. În legătură cu cele constatate, tânărul a declarat că nu are cunoștință despre neregularitățile semnalate.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de uz de fals și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul în alt stat și care nu are drept de circulație în România. (G.P)

În week-end-ul trecut la Vama Albița au fost depistate câteva persoane care aveau documente falsificate. Astfel, duminică, 6 decembrie, s-a prezentat pentru a intra în țară, Andrei B., în vârstă de 24 de ani, cu cetățenie moldovenească. Acesta conducea un autoturism marca Opel , înmatriculat în Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni în ce privește autenticitatea permisului de conducere. În urma verificărilor specifice efectuate, lucrătorii vamali au constatat că documentul era fals. Conducătorul auto a declarat că este posesorul respectivului permis de conducere, valabil pentru categoria B, din anul 2009 și că nu are nu are cunoștință despre…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor