Home » Sport » Zece medalii pentru Kentai Dojo Bârlad la Cupa Ștefan cel Mare

Zece medalii pentru Kentai Dojo Bârlad la Cupa Ștefan cel Mare

de George PROCA

Iubitorii bârlădeni ai artelor marțiale și ai disciplinei caracteristice sportului de performanță au încă un motiv de mândrie.

Sâmbătă, 5 decembrie, clubul Kentai Dojo Bârlad a participat la Cupa Ștefan cel Mare, pe sistem Ju-Jutsu, proba kumite. La evenimentul care a avut loc la Piatra Neamț, clubul s-a prezentat cu 10 sportivi, la categorii diferite de vârstă, 6 – 18 ani și a obținut 10 medalii: patru medalii de aur prin Rareș Mihăilă , David Grăjdeanu, Răzvan Zăldoiu și  Ionuț Sălceanu; trei medalii de argint prin Rian Tufă , Patrisia Roșu și George Mocanu și trei medalii de bronz prin Ionuț Sava , Ștefan Merlan și Maria Mocanu .

“Noi funcționăm pe sistemul brazilian jiu-jitsu (BJJ) deși la Cupa Wazari am participat pe sistem kempo submission. Sunt extraordinar de mulțumit pentru că am avut foarte multe rezulte având în vedere că și pregătirea a fost foarte bine pusă la punct. La oricare concurs ne-am deplasat, ne-am întors cu rezultate onorabile. Sportivii stau de foarte mult timp în sală și au început să prindă experiența necesară. Ca performanțe am avansat. Sunt mulțumit de sportivii pe care îi am și țin să le mulțumesc pentru aceste rezultate excepționale. Mulțumesc deasemenea părinților pentru susținere și pentru efortul depus”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache.

Ju-jitsu brazilian, cunoscut și că BJJ, după prescurtarea din limba engleză (Brazilian Ju-Jitsu), este un sport de contact care se bazează pe lupta la sol și care prin folosirea tehnicilor articulare și a strangulărilor îl forțează pe oponent să renunțe la luptă. Un practicant fără atribute fizice de excepție are șanse de reușită ridicate în luptă, în fața  adversar superior din punct de vedere fizică.

de George PROCA Iubitorii bârlădeni ai artelor marțiale și ai disciplinei caracteristice sportului de performanță au încă un motiv de mândrie. Sâmbătă, 5 decembrie, clubul Kentai Dojo Bârlad a participat la Cupa Ștefan cel Mare, pe sistem Ju-Jutsu, proba kumite. La evenimentul care a avut loc la Piatra Neamț, clubul s-a prezentat cu 10 sportivi, la categorii diferite de vârstă, 6 - 18 ani și a obținut 10 medalii: patru medalii de aur prin Rareș Mihăilă , David Grăjdeanu, Răzvan Zăldoiu și  Ionuț Sălceanu; trei medalii de argint prin Rian Tufă , Patrisia Roșu și George Mocanu și trei medalii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor