Home » Sport » Festivalul de minihandbal poposește la Vaslui

Festivalul de minihandbal poposește la Vaslui

Luna decembrie este luna handbalului! Sâmbătă și duminică, respectiv 12-13 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui va găzdui o competiție organizată de Federația Română de Handbal (FRH), la care vor participa peste 400 de copii din zona Moldovei. La cel mai mare festival de minihandbal de România au mai fost alese să fie gazde orașele Târgu Mureș, Medgidia și Craiova. În total sunt așteptați să participe peste 1.400 de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani.

La Vaslui, în echipa de organizare se găsesc Asociația Județeană de Handbal, Clubul “Elite Handbal” și Liceul cu Program Sportiv.

FRH va asigura premierea participanților, precum și cazarea și masă pe perioada Festivalului. Acesta este doar o mică parte dintre lucrurile care sunt planificate să se întâmple în perioada următoare. „Încet, încet, minihandbalul a luat o amploare spectaculoasă în România fiind îmbrățișat de din ce în ce mai multe comunități. Prin aceste acțiuni și prin modificarea în curând a regulamentelor de desfășurare a competiției conform vârstei fragede, asigurăm schimbul de mâine al unui sport care indiferent de momentul prin care a trecut, a ținut stegul României sus. Hai România!”, a declarat Alexandru Dedu, președinte FRH. (George PROCA)

Luna decembrie este luna handbalului! Sâmbătă și duminică, respectiv 12-13 decembrie, Sala Sporturilor din Vaslui va găzdui o competiție organizată de Federația Română de Handbal (FRH), la care vor participa peste 400 de copii din zona Moldovei. La cel mai mare festival de minihandbal de România au mai fost alese să fie gazde orașele Târgu Mureș, Medgidia și Craiova. În total sunt așteptați să participe peste 1.400 de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani. La Vaslui, în echipa de organizare se găsesc Asociația Județeană de Handbal, Clubul “Elite Handbal” și Liceul cu Program Sportiv. FRH va asigura…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor