Home » Justitie » Jandarmii hușeni au împărțit amenzi

Jandarmii hușeni au împărțit amenzi

Luni, 7 decembrie, jandarmii hușeni au desfășurat o acțiune în bazarul din oraș, pentru a verifica dacă există nereguli față de prevederile legii în ceea ce privește activitățile de producție, comerț sau prestări servicii.

Aceștia au descoperit comercianți care nu au putut dovedi proveniența bunurilor pe care le ofereau spre vânzare. Deasemenea, unii operatori economici nu afișau prețurile și tarifele la locurile de desfacere sau servire. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale și s-a dispus măsura confiscării unor bunuri în valoare de aproximativ 800 lei. Pentru a descuraja acțiunile ilicite și a se respecta legea, jandarmii hușeni vor continuă să efectueze controale în perioada următoare. (G.P)

Luni, 7 decembrie, jandarmii hușeni au desfășurat o acțiune în bazarul din oraș, pentru a verifica dacă există nereguli față de prevederile legii în ceea ce privește activitățile de producție, comerț sau prestări servicii. Aceștia au descoperit comercianți care nu au putut dovedi proveniența bunurilor pe care le ofereau spre vânzare. Deasemenea, unii operatori economici nu afișau prețurile și tarifele la locurile de desfacere sau servire. Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale și s-a dispus măsura confiscării unor bunuri în valoare de aproximativ 800 lei. Pentru a descuraja acțiunile ilicite și a se respecta legea, jandarmii hușeni vor continuă să efectueze controale…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor