Home » Sport » Meci dificil pentru HC Vaslui, în deplasare la liderul Dinamo București

Meci dificil pentru HC Vaslui, în deplasare la liderul Dinamo București

Joi, 10 decembrie, ora 18.00, HC Vaslui joacă în deplasare la Dinamo București, liderul Ligii Naționale de handbal masculin. Vasluienii merg la București după o victorie clară și meritată obținută acasă cu HC Adrian Petrea Reșița, scor 28 – 23. Întâmplător sau nu, reșițenii au fost ultimii din campionat care au demonstrat că dinamoviștii pot fi învinși. Aceștia au reușit să le smulgă victoria în extremis, scor 35 – 34, la sfârșitul lunii octombrie. De atunci pentru bucureșteni au urmat un egal și o serie de șase victorii consecutive.

De menționat că dinamoviștii au dispus în etapa trecută de Minaur Baia Mare, scor 35 -28, echipa aflată în competiție cu moldovenii lui Sandu Iacob pentru un loc în play-off si care mai au de jucat o restanță. Este un meci în care probabil fiecare greșeală va fi aspru pedepsită de adversar. Vasluienii trebuie să evolueze la capacitate maximă pentru a izbuti  să recupereze diferența de puncte față de contracandidatele la play-off. Vasluienii se află pe poziția 11, cu 19 puncte, la egalitate cu cei de la Târgu Jiu, situați pe 10 datorită golaverajului superior.

“Se poate câștiga la Dinamo. Cunoaștem foarte bine adversarul. Este o echipa puternică, nu degeaba sunt pe primul loc.  Dar au pierdut și ei în campionat. Dacă vom fi în formă la ora meciului putem obține un rezultat pozitiv. Problema noastră este că am oscilat în formă dar sperăm ca joi să nu se mai întâmple acest lucru”, ne-a declarat interul Călin Hagiu. Acesta a revenit cu gol etapa trecută, după o absență de peste două luni.  S-a recuperat complet după accidentarea suferită și va fi o piesă importantă în angrenajul echipei antrenate de Sandu Iacob. (George PROCA)

Joi, 10 decembrie, ora 18.00, HC Vaslui joacă în deplasare la Dinamo București, liderul Ligii Naționale de handbal masculin. Vasluienii merg la București după o victorie clară și meritată obținută acasă cu HC Adrian Petrea Reșița, scor 28 - 23. Întâmplător sau nu, reșițenii au fost ultimii din campionat care au demonstrat că dinamoviștii pot fi învinși. Aceștia au reușit să le smulgă victoria în extremis, scor 35 - 34, la sfârșitul lunii octombrie. De atunci pentru bucureșteni au urmat un egal și o serie de șase victorii consecutive. De menționat că dinamoviștii au dispus în etapa trecută de Minaur…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: