Home » Sport » Atletico Vaslui 2007, învinsă în finala zonei 1 a Trofeului „Gheorghe Ene”

Atletico Vaslui 2007, învinsă în finala zonei 1 a Trofeului „Gheorghe Ene”

Juniorii antrenați de Cristi Vartolomei au  pierdut finala zonală cu LPS Suceava, scor 4-5 (1-1). Astfel vasluienii au ratat șansa de a disputa turneul final „Gheorghe Ene” unde au ajuns cele mai bune opt echipe din țară.  Competiția de fotbal pe teren redus este destinată copiilor născuți în anul 2007. Au fost organizate două grupe, iar învingătoarele s-au întâlnit în finala de ieri.

Vasluienii au ajuns în finala zonală după ce a ocupat prima poziție în grupa B. Primul adversar întâlnit în drumul spre finală a fost formația CSMS Iași, pe care i-a învins cu scorul de 2-0 printr-o dublă a lui Robert Turița. De remarcat intervenția portarului vasluienilor, Nicolas Căușanu, care a aparat un penalty la scorul de 1-0. Cel de-al doilea meci din grupă în care i-a avut ca adversari pe cei de la Fc Bacău a fost o remiză, scor 2-2.

Bucovinenii și-au câștigat dreptul de a disputa finala cu formația noastră învingându-și ambele adversare din grupa A, 3-1 cu Fc Ceahlăul Piatra Neamț și 2-1 cu CSS Botoșani. (G.P)

Juniorii antrenați de Cristi Vartolomei au  pierdut finala zonală cu LPS Suceava, scor 4-5 (1-1). Astfel vasluienii au ratat șansa de a disputa turneul final „Gheorghe Ene” unde au ajuns cele mai bune opt echipe din țară.  Competiția de fotbal pe teren redus este destinată copiilor născuți în anul 2007. Au fost organizate două grupe, iar învingătoarele s-au întâlnit în finala de ieri. Vasluienii au ajuns în finala zonală după ce a ocupat prima poziție în grupa B. Primul adversar întâlnit în drumul spre finală a fost formația CSMS Iași, pe care i-a învins cu scorul de 2-0 printr-o dublă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: