Home » Justitie » Prinsă cu permis fals de conducere la Vama Albița

Prinsă cu permis fals de conducere la Vama Albița

Elvirei B, în vârstă de 25 de ani și având dublă cetățenie româno – moldovenească a încercat să treacă prin vamă cu acte false.

Tânăra a dorit să intre în țară prin Punctul de Trecere Frontieră  Albița, marți, 8 decembrie. Se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes înmatriculat în Republica Moldova. Potrivit formalităților de control pentru trecerea frontierei, tânăra a prezentat polițiștilor permisul de conducere.  Aceștia au efectuat verificări în urma cărora au constat că actul prezentat era fals.

Chestionată de autorități în ce privește ilegalitatea, Elvira B. a declarat că permisul a fost achiziționat de la o cunoștință în luna septembrie în schimbul sumei de 50 de euro. A motivat decizia ei prin faptul că dorea să își schimbe permisul valabil pentru categoria B, de tip vechi pentru a obține unul de tip nou. Deasemena a susținut că nu cunoștea faptul că acesta nu este legal.

“În cauza polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de fals”, a declarat inspector principal de poliție Mirică Irina, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui. (G.P)

Elvirei B, în vârstă de 25 de ani și având dublă cetățenie româno – moldovenească a încercat să treacă prin vamă cu acte false. Tânăra a dorit să intre în țară prin Punctul de Trecere Frontieră  Albița, marți, 8 decembrie. Se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes înmatriculat în Republica Moldova. Potrivit formalităților de control pentru trecerea frontierei, tânăra a prezentat polițiștilor permisul de conducere.  Aceștia au efectuat verificări în urma cărora au constat că actul prezentat era fals. Chestionată de autorități în ce privește ilegalitatea, Elvira B. a declarat că permisul a fost achiziționat de la o cunoștință în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: