Home » Sport » Fight Club Titans Bârlad a obținut 4 medalii la Cupa Steaua

Fight Club Titans Bârlad a obținut 4 medalii la Cupa Steaua

Sâmbătă, 12 decembrie, iubitorii sporturilor de contact din Bârlad au găsit noi motive de mândrie în evoluția sportivilor de la Clubul Fight Club Titans. Aceștia au participat cu 3 sportivi și au obținut 2 medalii de aur, 1 argint și 1 bronz la a doua ediție a Cupei Steaua.

La categoria 85 kg a participat Marius Ioan Cordaș și Dan Andrei Pușcașu. Primul a obținut medalia de aur iar celălalt argintul. Aceștia au disputat între ei finala turneului după ce au înregistrat fiecare câte o victorie. Ionuț Broștic a luptat la două categorii, respectiv 70 și 75 kg. La 70 de kg a obținut medalia de aur. Iar la 75 de kilograme a ajuns până în semifinale și a obținut bronzul.

“Ionuț participă în mod normal la 70, dar am încercat și la o categorie mai sus pentru a acumula experiență și ca să vedem cum evoluează. Altfel nu poți performa. Este ultima competiție pe anul acesta și ne pregătim pentru europenele de la anul, pe 20 ianuarie. Competiția va avea loc la Lisabona, în Portugalia și va fi pe disciplină BJJ. Organizarea a fost mulțumitoare. Sunt mândru de evoluția sportivilor mei. Mai sunt mulți alții care promit rezultate frumoase, ne-a declarat Marian Rădoi, antrenor (bjj) MMA.

Clubul bârlădean practică mai multe discipline, precum MMA, K1, Grappling, brazilian jiu-jitsu (BJJ). De data aceasta sportivii antrenați de Marian Rădoi au participat la disciplina Grappling. Acesta se referă la tehnici și manevre de prindere aplicate unui adversar (uneori făcând uz fie de îmbrăcăminte, fie de persoană) în scopul de a obține un avantaj fizic, fie să prindă și să lezeze, prin aplicarea diverse procedee de luxare, întindere, strangulare, dar și tehnici de apărare în fața acestui gen de atac. „Graplingul diferă de BJJ prin echipament, prin faptul că este fără kimono (no-gi)”, a completat Marian Rădoi. (George PROCA)

Sâmbătă, 12 decembrie, iubitorii sporturilor de contact din Bârlad au găsit noi motive de mândrie în evoluția sportivilor de la Clubul Fight Club Titans. Aceștia au participat cu 3 sportivi și au obținut 2 medalii de aur, 1 argint și 1 bronz la a doua ediție a Cupei Steaua. La categoria 85 kg a participat Marius Ioan Cordaș și Dan Andrei Pușcașu. Primul a obținut medalia de aur iar celălalt argintul. Aceștia au disputat între ei finala turneului după ce au înregistrat fiecare câte o victorie. Ionuț Broștic a luptat la două categorii, respectiv 70 și 75 kg. La 70 de kg a obținut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: