Home » Sport » HC Vaslui vrea o surpriză înaintea unui nou meci dificil, cu ocupanta locului doi

HC Vaslui vrea o surpriză înaintea unui nou meci dificil, cu ocupanta locului doi

În seara aceasta, la ora 18:00, HC Vaslui întâlnește formația HC Odorhei, în cadrul etapei 17 din Liga Națională de handbal masculin. Fiecare spectator este așteptat la sală cu o jucărie din pluș pentru a o arunca pe teren înainte de fluierul de start. Acestea vor ajunge la copiii din mediul rural.

Dacă în etapa trecută au suferit o înfrângere în fața liderului Dinamo București, vasluienii mai au o șansă de a demonstra că buturuga mică poate răsturna carul mare. Cu o ambiție la fel de mare ca în meciul precedent și mai multă luciditate în fața porții, un rezultat pozitiv devine posibil. Nu va fi deloc ușor, având în vedere că adversara din această seară își merită poziția în clasament, locul II, unde a ajuns cu o serie de cinci victorii consecutive.

Cu toate acestea antrenorul Sandu Iacob își dorește ca elevii săi să producă o surpriză pentru a face fericiți toți susținătorii echipei: “Avem nevoie de o surpriză. Orice punct e o surpriză pentru toată lumea. Valoric, HC Odorhei e peste noi. E o formație mult mai puternică. A câștigat Challenge Cup, e pe locul doi și clar e favorită. Însă ne vom bate pentru fiecare minge și sperăm într-un rezultat pozitiv”.

HC Vaslui ocupă poziția 11 în clasament, cu 19 puncte. În tur, HC Vaslui a fost învinsã de HC Odorhei la limitã, scor 29-28. O victorie ar însemna că vasluienii se apropie la doar patru puncte de play-off. Cu toate acestea probabil golaverajul va avea un cuvânt greu de spus la încheirea campionatului. Va fi ultimul meci disputat pe teren propriu în acest tur de campionat. De vacanță îi mai desparte doar meciul pe care îl vor dispută joi cu Steaua București, în optimile Cupei României. (George PROCA)

În seara aceasta, la ora 18:00, HC Vaslui întâlnește formația HC Odorhei, în cadrul etapei 17 din Liga Națională de handbal masculin. Fiecare spectator este așteptat la sală cu o jucărie din pluș pentru a o arunca pe teren înainte de fluierul de start. Acestea vor ajunge la copiii din mediul rural. Dacă în etapa trecută au suferit o înfrângere în fața liderului Dinamo București, vasluienii mai au o șansă de a demonstra că buturuga mică poate răsturna carul mare. Cu o ambiție la fel de mare ca în meciul precedent și mai multă luciditate în fața porții, un rezultat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: