Home » Sport » HC Vaslui – HC Odorhei 27 – 33 – Rezultat decis de arbitri

HC Vaslui – HC Odorhei 27 – 33 – Rezultat decis de arbitri

HC Vaslui a fost invinsă de ocupanta locului secund în Liga Națională de handbal masculin, scor 27-33 (13-16), în cadrul etapei a XVI-a. În ciuda repetării jocului bun de etapa trecută cu liderul Dinamo București vasluienii nu au reușit să producă surpriza. Rezultatul a fost previzibil încă de la începutul primei reprize. Brigada de arbitri Dobre – Potârniche nu a lăsat niciun dubiu în legătură cu cine va câștiga partida.

hc vaslui - odorhei1Startul de meci a fost echilibrat și vasluienii păreau să facă față adversarului. Au urmat însă cinci goluri din partea oaspeților, care au dus scorul de la 3 – 3 la 3 – 8. Moldovenii au reușit să reducă diferența la trei lungimi, scor 8 – 11. Apoi a urmat dezastrul produs de deciziile arbitrilor partidei. Aceștia, spre disperarea fanilor, care i-au apostrofat constant, au luat mai multe hc vaslui - odorheidecizii în defavoarea HC Vaslui. Nu au eliminat jucători ai Odorheiului care au faultat grosolan, i-au lăsat să rămână în atac mai mult decât e permis de regulament și le-au acordat cu mare ușurință lovituri de la șapte metri.

Începutul de repriza secundă a fost în tonul sfârșitul primei părți. O nouă serie de goluri consecutive, patru de această dată, a făcut ca diferența să fie de șapte goluri, scor 21- 18.

Marcatorii de la HC Vaslui în meciul cu HC Odorhei au fost: Hagiu cu 5 goluri marcate, M. Bujor (4), G. Bujor (4), Roșu (4), Soare (3), Sandu Mihai (2), Barac (2), Polocoser (1), Hrimiuc (1), Anton (1).

Este ultima partidă din campionat de anul acesta astfel că HC Vaslui rămâne cu 19 puncte acumulate. Va trebui să aștepte reînceperea campionatului pentru a urca mai sus de locul 11 pe care se află de câteva etape. Vasluienii au reușit să obțină doar o singură victorie în ultimele cinci partide disputate, cu HC Adrian Petrea Reșița, scor 28-23. Are nevoie de șapte puncte pentru a obține un loc de play-off. Dar și de minuni în apărare și atac pentru a-și îmbunătăți golaverajul care este un factor determinant. (George PROCA)

HC Vaslui a fost invinsă de ocupanta locului secund în Liga Națională de handbal masculin, scor 27-33 (13-16), în cadrul etapei a XVI-a. În ciuda repetării jocului bun de etapa trecută cu liderul Dinamo București vasluienii nu au reușit să producă surpriza. Rezultatul a fost previzibil încă de la începutul primei reprize. Brigada de arbitri Dobre – Potârniche nu a lăsat niciun dubiu în legătură cu cine va câștiga partida. Startul de meci a fost echilibrat și vasluienii păreau să facă față adversarului. Au urmat însă cinci goluri din partea oaspeților, care au dus scorul de la 3 – 3…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor