Home » Sport » Oganizarea Memorialului “Nicolae Oancea”, sub semnul întrebării

Oganizarea Memorialului “Nicolae Oancea”, sub semnul întrebării

petrea constantin

Constantin Petrea

Cu 14 ediții la activ Memorialul “Nicolae Oancea” este cea mai longevivă competiție de fotbal în sală din zona Moldovei. Anul acesta însă organizatorii și fanii fotbalului în sală au emoții în ce privește desfășurarea evenimentului.

Ziua în care se dispută Memorialul „Nicolae Oancea” a trebuit amânată din cauza interesului scăzut. Organizatorii mai așteaptă în speranța că se vor înscrie minimul necesar de șase echipe pentru desfășurarea turneului de fotbal în sală. Cei care doresc să se înscrie o pot face până pe 22 decembrie, când va avea loc ședința tehnică în baza Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui. E necesar să îi contacteze pe organizatorii Constantin Petrea și Nicolae Meleghi.

Competiția va fi găzduită de sala de sport a Liceului “Ion Mincu” Vaslui. Au dreptul de participare atât jucători amatori cât și profesioniști.  Condițiile de înscriere vor fi aceleași ca și anul trecut: tabel nominal cu 12 jucători în care să fie prevăzut numele și prenume, viza medicală de la medicul de familie , buletin de identitate și respectarea regulamentului de fotbal în sală. Taxa de înscriere pentru fiecare echipă este de 250 de lei. Bani care conform organizatorilor sunt necesari pentru achitarea chiriei sălii, arbitraj, asistență medicală, premiere și praznic de pomenire pentru cel care a fost Nicoale Oancea.

La ora actuală avem doar trei echipe. Dacă nu se înscriu șase sau opt echipe, evenimentul nu va avea loc. Efortul este prea mare. Avem o colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport care ne va ajuta la premiere. Aceasta va consta în cupe și diplome pentru ocupanții locurilor unu, doi și trei, pentru cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar precum și pentru golgheterul turneului. Finala va fi arbitrată de cei doi arbitri care ne reprezintă cu cinste la nivel european și poate și mondial, Ovidiu Artene și Daniel Hulubei”, ne-a declarat Constantin Petrea. (George PROCA)

Cu 14 ediții la activ Memorialul “Nicolae Oancea” este cea mai longevivă competiție de fotbal în sală din zona Moldovei. Anul acesta însă organizatorii și fanii fotbalului în sală au emoții în ce privește desfășurarea evenimentului. Ziua în care se dispută Memorialul „Nicolae Oancea” a trebuit amânată din cauza interesului scăzut. Organizatorii mai așteaptă în speranța că se vor înscrie minimul necesar de șase echipe pentru desfășurarea turneului de fotbal în sală. Cei care doresc să se înscrie o pot face până pe 22 decembrie, când va avea loc ședința tehnică în baza Liceului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: