Home » Justitie » Bărbat cu urme de violență pe corp, găsit mort în locuință

Bărbat cu urme de violență pe corp, găsit mort în locuință

Un bărbat de 43 de ani a fost găsit mort, cu urme de violență pe corp, în cursul dimineții de duminică, într-o locuință din Văleni, comuna Pădureni, polițiștii deschizând o anchetă în urma căreia vor stabili dacă este vorba de o crimă.

O nouă suspiciune de crimă, după cea confirmată de la Costești, a intrat în atenția organelor de cercetare penală de la noi din județ. De această dată este vorba de un bărbat de 43 de ani, găsit mort în locuința sa din Văleni, localitatea unde, în ultima perioadă, s-au petrecut mai multe tragedii. În zonă a fost chemată și o ambulanță, însă echipajul medical deplasat la intervenție nu a putut face nimic decât să constatate decesul văleneanului.

„Pe corpul bărbatului au fost descoperite urme de violență, motiv pentru care s-a luat legătura cu Poliția”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Aurora Popa.

Polițiștii criminaliștii au deschis o anchetă în urma căreia vor trebuie să stabilească în ce condiții a suferit văleneanul acele lovituri pe corp și dacă a fost victima unei crime.(Ionuț PREDA)

Un bărbat de 43 de ani a fost găsit mort, cu urme de violență pe corp, în cursul dimineții de duminică, într-o locuință din Văleni, comuna Pădureni, polițiștii deschizând o anchetă în urma căreia vor stabili dacă este vorba de o crimă. O nouă suspiciune de crimă, după cea confirmată de la Costești, a intrat în atenția organelor de cercetare penală de la noi din județ. De această dată este vorba de un bărbat de 43 de ani, găsit mort în locuința sa din Văleni, localitatea unde, în ultima perioadă, s-au petrecut mai multe tragedii. În zonă a fost chemată…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: