Home » Social » Concurs de bunătăți de post

Concurs de bunătăți de post

Ca de obicei, în această perioadă, Asociația Nevăzătorilor Vaslui – Grupa Bârlad a organizat și în acest an un concurs culinar cu preparate de post. Concurentele au prezentat juriului farfurii cu preparate apetisante – vinete, sărmăluțe, zacuscă, salată de țelină, paste, prăjituri, aperitive, toate de post și toate delicioase. Toate aceste bunătăți au fost gătite acasă de concurenții nevăzători.

Concurs culinar 2Jurizarea a fost destul de dificilă pentru că absolut toate felurile de mâncare au fost savuroase și unice în felul lor.

„Pentru că ne-au impresionat toate preparatele în egală măsură, am acordat premii de câte 20 de lei tuturor concurentelor. Gospodinele participante la concursul «Preparate culinare de post» au fost Rodica Andronic, Petrica Ciolan, Matilda Ghelțu, Elena Moldoveanu, Eugenia Plăcintă, Nicoleta Prisecaru, Nelica Scânteie, Doina Stoica, Maria Vătămănescu și Maria Prisecaru”, ne-a declarat Mihăiță Olaru, președintele Asociației Nevăzătorilor Filiala Vaslui.

Concursul a fost organizat la inițiativa Doinei Stoica, președinta comisiei de femei a Asociației Nevăzătorilor Vaslui. Preparatele au avut mare trecere atât în rândul celor care au participat cât și al invitaților, care nu s-au limitat la degustare ci chiar au mâncat pe săturate. (Mihaela NICULESCU)

Ca de obicei, în această perioadă, Asociația Nevăzătorilor Vaslui – Grupa Bârlad a organizat și în acest an un concurs culinar cu preparate de post. Concurentele au prezentat juriului farfurii cu preparate apetisante – vinete, sărmăluțe, zacuscă, salată de țelină, paste, prăjituri, aperitive, toate de post și toate delicioase. Toate aceste bunătăți au fost gătite acasă de concurenții nevăzători. Jurizarea a fost destul de dificilă pentru că absolut toate felurile de mâncare au fost savuroase și unice în felul lor. „Pentru că ne-au impresionat toate preparatele în egală măsură, am acordat premii de câte 20 de lei tuturor concurentelor. Gospodinele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor