Home » Sport » HC Vaslui a ratat dramatic, la 7 metri, sferturile Cupei

HC Vaslui a ratat dramatic, la 7 metri, sferturile Cupei

HC Vaslui a fost eliminată din Cupa României la handbal masculin, după ce a fost învinsă de Steaua București la aruncările de șapte metri, scor 30-31. Bucureștenii ocupă locul cinci în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin.

Este a treia partida consecutivă când sportivii antrenați de Sandu Iacob luptă cu îndârjire, fiind în bună măsură egali și uneori chiar superiori unor adversari de calibru. Din păcate, rezultatul a fost din nou împotriva vasluienilor, la fel ca în meciurile din campionat cu liderul Dinamo București, scor 34 – 41 și cu HC Odorhei, formație aflată pe locul secund, scor 27 – 33. Cu toate acestea meciurile spectaculoase din ultima vreme oferă încredere suporterilor echipei vasluiene. Echipa arată că este capabilă să înregistreze rezultate pozitive în meciurile ce urmează, în care va întâlni adversari mai accesibili. Cele șapte puncte care îi despart de locul opt, ultimul care asigura calificarea în play-off sunt un obiectiv realizabil și lasă loc de speranțe.

hc vaslui2Startul de meci a aparținut bucureștenilor care conduceau cu 7 – 4 în minutul 10. Încet, încet însă vasluienii au echilibrat partida și au egalat pe tabela la 11. Meciul a continuat să fie echilibrat iar la pauză sportivii antrenați de Sandu Iacob conduceau chiar ostilitățile, scor 18-17. Jocul pe contraatac a fost principala preocupare a celor două formații în partea secundă când moldovenii au ajuns chiar să conducă la trei lungimi, scor 25 – 22, în minutul 46. Lipsa de concentrare a făcut totuși că aceștia să fie egalați destul de ușor, iar mai apoi Stetsyura de la steliști a trimis meciul la loteria jocurilor de departajare, scor 28 – 28. Același Stetsyura a fost cel care a decis câștigătoarea partidei transformând pentru scorul final 31- 30(3-2). Victoria a aparținut steliștilor pentru că aceștia au reușit să transforme trei lovituri, spre deosebire vasluieni, care au găsit plasa porții adverse doar de două ori, în timp ce G.Bujor, Hrimiuc și Hagiu au ratat. (George PROCA)

HC Vaslui a fost eliminată din Cupa României la handbal masculin, după ce a fost învinsă de Steaua București la aruncările de șapte metri, scor 30-31. Bucureștenii ocupă locul cinci în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin. Este a treia partida consecutivă când sportivii antrenați de Sandu Iacob luptă cu îndârjire, fiind în bună măsură egali și uneori chiar superiori unor adversari de calibru. Din păcate, rezultatul a fost din nou împotriva vasluienilor, la fel ca în meciurile din campionat cu liderul Dinamo București, scor 34 – 41 și cu HC Odorhei, formație aflată pe locul secund, scor 27 – 33.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: