Home » Administratie » Începe bătălia pentru fotoliu de primar al Vasluiului

Începe bătălia pentru fotoliu de primar al Vasluiului

de Marian Mocanu

Partidul Mișcarea Populară și-a desemnat candidatul la Primăria municipiului Vaslui: avocatul Dragoș Florin Blăniță. Tatăl candidatului PMP, fost decan al Baroului vasluian, Petru Blăniță, a candidat și el la primăria municipiului Vaslui, în anul 2000.

Mai este o jumătate de an până la alegerile locale din iunie 2016 și deja partidele politice au intrat în febra pregătirilor. Actualul primar al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, care se pare că va rămâne prima opțiune a PSD pentru un al treilea mandat și-a aflat un prim contracandidat. Acesta este avocatul Dragoș Florin Blăniță, desemnat de Partidul Mișcarea Populară pentru a încerca să câștige alegerile pentru fotoliul de primar al municipiului Vaslui. Liderii PMP au decis astfel să încerce să insufle un spirit tânăr în administrația vasluiană.

În vârstă de 35 de ani, Dragoș Florin Blăniță are 11 ani de experiență în avocatură, fiind membru a Baroului Vaslui din 2004. Tatăl candidatului PMP, Petru Blăniță, fost decan al Baroului vasluian, a candidat și el la primăria municipiului Vaslui, în anul 2000, clasându-se pe locul trei, alegerile fiind câștigate atunci de Victor Cristea.

de Marian Mocanu Partidul Mișcarea Populară și-a desemnat candidatul la Primăria municipiului Vaslui: avocatul Dragoș Florin Blăniță. Tatăl candidatului PMP, fost decan al Baroului vasluian, Petru Blăniță, a candidat și el la primăria municipiului Vaslui, în anul 2000. Mai este o jumătate de an până la alegerile locale din iunie 2016 și deja partidele politice au intrat în febra pregătirilor. Actualul primar al municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, care se pare că va rămâne prima opțiune a PSD pentru un al treilea mandat și-a aflat un prim contracandidat. Acesta este avocatul Dragoș Florin Blăniță, desemnat de Partidul Mișcarea Populară pentru a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

2 comments

  1. in sfarsit apare o altfel de figura in politica vasluiana

  2. Dumnezeu le poate mai scapam de mascarici vechi sa vina unl necunoscut doar trbuie sa respecte legea.

%d blogeri au apreciat: