Home » Justitie » Prinși la volan pe drumurile publice, fără a avea dreptul de a conduce

Prinși la volan pe drumurile publice, fără a avea dreptul de a conduce

Sâmbătă, 19 decembrie, doi cetățeni români au fost descoperiți de polițiștii de frontieră vasluieni șofând, deși nu aveau dreptul.

C. Ghenadie, în vârstă de 54 de ani și cu dublă cetățenie româno – moldovenească s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Acesta conducea un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria. În urma unor verificări efectuate de către polițiștii vamali asupra certificatului și talonului mașinii, au constatat că sunt false. Bărbatul a declarat că a contactat un conațional care contra sumei de 150 de euro i-a procurat documentele prezentate la control și că nu știa că sunt false. Politstii efectuează cercetări sub aspectul săvârsirii infracțiunilor de uz de fals și conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România.

Tot sâmbătă, Adrian B., cetățean român în vârstă de 33 de ani s-a prezentat la Punctul de Trecerea Frontierei Albița. Acesta conducea un microbuz marca Mercedes, model Sprinter, înmatriculat în Cehia. Polițiștii de frontieră au efectuat verificări în urma cărora au stabilit că microbuzul figurează radiat din circulație de autoritățile din Ungaria și nu mai figurează înmatriculat în nicio altă țară. Bărbatul a declarat că a achiziționat microbuzul din Germania, cu suma de 7.550 euro și că cei care i-au vândut autovehiculul au aplicat plăcuțele de înmatriculare cu care s-a prezentat la controlul de frontieră, spunându-i că poate circula cu ele. Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Albița, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. (George PROCA)

Sâmbătă, 19 decembrie, doi cetățeni români au fost descoperiți de polițiștii de frontieră vasluieni șofând, deși nu aveau dreptul. C. Ghenadie, în vârstă de 54 de ani și cu dublă cetățenie româno – moldovenească s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Albița. Acesta conducea un microbuz marca Volkswagen înmatriculat în Bulgaria. În urma unor verificări efectuate de către polițiștii vamali asupra certificatului și talonului mașinii, au constatat că sunt false. Bărbatul a declarat că a contactat un conațional care contra sumei de 150 de euro i-a procurat documentele prezentate la control și că nu știa că sunt false. Politstii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: