Home » Social » Copiii din Docani, vizitați din nou de biblio-voluntari

Copiii din Docani, vizitați din nou de biblio-voluntari

Bucurie mare în satul Docani, comuna Vinderei. În urmă cu câteva zile, pe 18 decembrie, câțiva voluntari ai Bibliotecii „Stroe S. Belloescu” din Bârlad au mers cu daruri la elevii și preșcolarii din sat și au împărțit pachete cu dulciuri și jucării. Pentru că s-au gândit la ei și au bătut drumul până în sat, copiii i-au recompensat pe voluntari cu un moment artistic din care n-au lipsit dansul caprei și plugușorul.

Voluntari 2„Am fost încântați să facem o mică bucurie copiilor din satul Docani. Pentru ei, bucuria a fost imensă, ne-au așteptat cu sufletele deschise și ne-au răsplătit cu zâmbete pentru darurile oferite. A fost un moment magic pentru noi voluntarii să primim atâta căldură și să vedem cum acești copii din familii modeste se pot bucura de cele mai mărunte lucruri”, ne-a declarat Raluca Beciu, biblio-voluntar.

Jucăriile au fost donate de elevi de la liceele unde învață voluntarii, iar dulciurile au fost oferite de un bârlădean care dorește să rămână anonim. Tot acesta a asigurat transportul la și dinspre Docani. Voluntarii Bibliotecii „Belloescu” au fost pentru a doua oară prezenți în Docani. Anul trecut, înainte de Crăciun, au reușit să aducă zâmbetul pe buze și altor copii din Docani. (Mihaela NICULESCU)

Bucurie mare în satul Docani, comuna Vinderei. În urmă cu câteva zile, pe 18 decembrie, câțiva voluntari ai Bibliotecii „Stroe S. Belloescu” din Bârlad au mers cu daruri la elevii și preșcolarii din sat și au împărțit pachete cu dulciuri și jucării. Pentru că s-au gândit la ei și au bătut drumul până în sat, copiii i-au recompensat pe voluntari cu un moment artistic din care n-au lipsit dansul caprei și plugușorul. „Am fost încântați să facem o mică bucurie copiilor din satul Docani. Pentru ei, bucuria a fost imensă, ne-au așteptat cu sufletele deschise și ne-au răsplătit cu zâmbete…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: