Home » Administratie » Mircea Chiosa, fost viceprimar al Vasluiului, a murit în prima zi de Crăciun

Mircea Chiosa, fost viceprimar al Vasluiului, a murit în prima zi de Crăciun

Fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 64 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Cel care a făcut echipă cu Victor Cristea în ultimul mandat al acestuia de primar și cu actualul edil Vasile Pavăl, Chiosa a ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2004-2007, din partea PRM. Acesta este singurul partid la care a activat și pentru care, în 2008, a candidat și pentru un post de senator pe Colegiul Huși, însă fără succes.

În ianuarie 2007, Mircea Chiosa și-a dat demisia din funcția de viceprimar, cu două zile înainte de a se pronunța instanța cu privire la starea sa de incompatibilitate, având în vedere că era acționar la o firmă. De altfel, după retragerea sa din administrație, s-a ocupat de societatea sa cu activități în domeniul forajelor și studiilor geotehnice pentru construcții civile și industriale.

Născut la Murgeni, Mircea Chiosa a candidat și la Primăria Vaslui, în anul 2004, tot din partea PRM, și a obținut 3,94% din voturile populației, procent ce l-a plasat pe locul cinci. (Ionuț PREDA)

Fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Mircea Chiosa, a murit în prima zi de Crăciun, la vârsta de 64 de ani, în urma unor probleme grave de sănătate. Cel care a făcut echipă cu Victor Cristea în ultimul mandat al acestuia de primar și cu actualul edil Vasile Pavăl, Chiosa a ocupat funcția de viceprimar, în perioada 2004-2007, din partea PRM. Acesta este singurul partid la care a activat și pentru care, în 2008, a candidat și pentru un post de senator pe Colegiul Huși, însă fără succes. În ianuarie 2007, Mircea Chiosa și-a dat demisia din funcția de viceprimar, cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: