Home » Social » Piesa trupei bârlădene GOT-X a strâns mii de vizualizări pe Youtube, în numai două săptămâni

Piesa trupei bârlădene GOT-X a strâns mii de vizualizări pe Youtube, în numai două săptămâni

În pragul sărbătorilor de iarnă, formația de muzică rock bârlădeană GOT-X a lansat o nouă piesă, inclusă pe single-ul „On My Way”. „Crăciun fără tine” este cea mai nouă creație a trupei, piesa fiind compusă de toți membrii trupei iar versurile de solista Giulia Abaza.

„Am postat piesa pe YouTube și am constatat că are mii de vizualizări. Este un cântec special, pe care îl dedic bârlădenilor și tuturor fanilor noștri care au petrecut Crăciunul singuri”, a declarat Giulia.

Din 2013, când au lansat primul lor album – „Blody Flowers”, GOT-X nu a stat degeaba. A avut numeroase concerte în țară și a compus câteva piese ce vor fi incluse într-un nou album pe care dorește să-l lanseze în 2016.

„Am concertat în ultimele luni în mai multe orașe ale țării – București, Sibiu, Buzău, Iași și ultimul concert în Huși, pe 17 decembrie, unde am fost primiți foarte bine. A fost un turneu frumos și am câștigat mulți bani. În primăvară, vom avea un turneu în Germania alături de formația <<Distance Call>>, trupă care are același manager german ca și noi”, a mărturisit Gino Abaza, bateristul formației.

Formația GOT-X a luat ființă în 2006, când avea doar patru membri și repetau ca și acum într-un studio situat la parterul unui bloc din zona Stadion. Astăzi, trupa are cinci membri – Giulia, Gino, Ștefan, Andu și Cristi. Odată cu vârsta a crescut și dorința acestora de a se perfecționa și de a ajunge, cu răbdare, în rândul formațiilor de succes bazându-se în primul rând pe calitatea compoziției și interpretării și nicidecum pe latura strict comercială. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: