Home » Politic » Șefii PSD, urați pentru colăcei și vin fiert în Piața Civică din Vaslui

Șefii PSD, urați pentru colăcei și vin fiert în Piața Civică din Vaslui

Conducerea PSD Vaslui, inclusiv primari și parlamentari, a primit urătorii, pentru al 15-lea an consecutiv, în Piața Civică din municipiul reședință, acolo unde s-au adunat și câteva sute de membri înfocați de partid, precum și locuitori ai urbei, care s-au dus în centru să ia aer după două zile de petrecere în familie.

Ziua a treia de Crăciun sau Sfântul Ștefan este pentru membrii PSD din județ prilej de sărbătoare. Deși mai sunt câteva zile până la sfârșitul anului, șefii „partidului roșu” au primit în avans urătorii în centrul municipiului Vaslui. După „încălzirea” făcută cu muzică de fanfară, conducerea PSD, inclusiv o parte din primarii și parlamentarii acestei formațiuni, s-a urcat pe scena permanentă din Piața Civică, unde o parte dintre șefi au ținut cuvântări în fața celor câteva sute de oameni adunați acolo, majoritatea membri de partid.

Ne aflăm aici pentru a 15-a oară, ceea ce, spun eu, este un număr de ani relativ impresionant, și sper ca și în viitor reprezentanții PSD să fie prezenți în cea de-a treia zi de Crăciun în centrul Vasluiului, așa cum, deja, a devenit tradiție. Trebuie să arătăm populației că suntem împreună și că nu aveam nimic de ascuns. Nu știu de ce celelalte partide nu fac astfel de acțiuni, este strict problema lor și nu ne privește pe noi”, a declarat mulțimii Dumitru Buzatu, președintele Organizației Județene Vaslui a PSD.

Liderul social-democrat a atras atenția membrilor de partid că, în 2016, va trebui să se întâlnească mai des, având în vedere că este an electoral.

După discursuri, locul conducerii PSD a fost luat de formațiile de urători, venite din toate colțurile județului, inclusiv din municipiul Bârlad, și aduse în special de primarii social-democrați pentru a-și încânta șefii de partid. Cei care, timp de aproape patru ore, s-au perindat pe scenă au primit tradiționalii colăcei, mere și vin fiert în pahare de plastic.(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: