Home » Sport » Ciprian Panait, lider în Arabia Saudită

Ciprian Panait, lider în Arabia Saudită

Fostul tehnician al FC Vaslui, Ciprian Panait, are succes în Arabia Saudită. Tehnicianul a fost la Vaslui secundul portughezului Augusto Inacio.

Panait este lider cu echipa olimpică a formației Al Hilal în campionatul echipelor de tineret. După șase etape, echipa lui este singura neînvinsă, cu cinci victorii și o remiză. Al Hilal a primit doar două goluri și are șanse mari să câștige campionatul. Ar fi o încununare a unei munci de doi ani a lui Ciprian Panait. Tehnicianul de 39 de ani și secundul Adrian Filip au ajuns la echipa Under 23 a lui Al Hilal în vara lui 2014, fiind aduși de Laurențiu Reghecampf, iar conducerea i-a anunțat după instalarea unui nou antrenor că vrea ca ei să continue munca începută la echipa olimpică. Aceasta nu este prima experiență în fotbalul arab a lui Panait. A mai lucrat în zona arabă, la Al Ain, în 2006, alături de Anghel Iordănescu.

Panait este singurul doctor din fotbalul românesc în educație fizică și sport și a primit notă 10 pentru lucrarea de doctorat. (George PROCA)

Fostul tehnician al FC Vaslui, Ciprian Panait, are succes în Arabia Saudită. Tehnicianul a fost la Vaslui secundul portughezului Augusto Inacio. Panait este lider cu echipa olimpică a formației Al Hilal în campionatul echipelor de tineret. După șase etape, echipa lui este singura neînvinsă, cu cinci victorii și o remiză. Al Hilal a primit doar două goluri și are șanse mari să câștige campionatul. Ar fi o încununare a unei munci de doi ani a lui Ciprian Panait. Tehnicianul de 39 de ani și secundul Adrian Filip au ajuns la echipa Under 23 a lui Al Hilal în vara lui 2014,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: