Home » Sanatate » 26 de persoane au ajuns, de Paște, la spital din cauza indigestiilor și alcoolului

26 de persoane au ajuns, de Paște, la spital din cauza indigestiilor și alcoolului

26 de persoane au ajuns, de Paște, la spital din cauza indigestiilor și a consumului exagerat de alcool, numărul total al intervențiilor în primele două zile de sărbătoare depășind cifra de 240.

Angajații Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui au avut mult de treabă în aceste zile de sărbătoare. Dacă seara de Înviere a fost una cât de cât normală din punct de vedere al numărului de intervenții, în prima și a doua zi de Paște au crescut inevitabil solicitările. În cele mai multe cazuri, cadrele medicale au fost nevoite să transporte la unitățile sanitare persoane băute căzute în stradă sau victime ale unor agresiuni survenite în urma consumului de alcool.
”Pe perioada celor două zile de Paști, am avut 243 de intervenții, cele mai multe fiind legate de consumul exagerat de alimente și alcool. Drept dovadă, am avut 19 agresiuni, 12 tulburări digestie și 14 cazuri de etilism acut”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.
Ca și în anii din urmă, în aceste zile nu au făcut excepție tentativele de suicid sau evenimentele rutiere. Astfel, două persoane au vrut să-și pună capăt zilelor, echipajele SAJ intervenind la și la accident de circulație. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: