Home » Sport » Asociația Județeană de Minifotbal Vaslui așteaptă echipe din afara campionatului în lupta pentru Cupa României „Constantin Filip”

Asociația Județeană de Minifotbal Vaslui așteaptă echipe din afara campionatului în lupta pentru Cupa României „Constantin Filip”

În acest weekend are loc Cupa României la minifotbal, la nivelul județului Vaslui. Aceasta poartă numele „Constantin Filip”, fost arbitru de fotbal, arbitru de masă și inițiator al minifotbalului vasluian și se va desfășura la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” Vaslui. Competiția se va derula în sistem open, în funcție de numărul echipelor participante, formându-se grupe de 4-5 echipe, primele clasate urmând a intra în faza eliminatorie (sferturi, semifinale, finale). Regulamentul de organizare și de joc este cel afișat pe site-ul Federației de Minifotbal din România, echipele și jucătorii având obligația de a-l respecta întrutotul. Câștigătoarea va reprezenta județul Vaslui la Turneul final al Cupei României la Minifotbal. Sunt înscrise deocamdată echipele din campionat, respectiv Inter Traian, Victoria Unistil, Simba, PNV, Spartanii, FC Zimbru, Red Star și Redcon1/Morandi. Organizatorii mai așteaptă echipe din județ, care nu participă în campionat dar sunt dornice să ia pulsul minifotbalului autohton. Acestea se pot înscrie până joi seară, la ora 18:00, când la Liceul „Emil Racoviță” din Vaslui are loc ședința tehnică. Atunci se va stabili programul și modalitatea de desfășurare. De asemenea se va efectua tragerea la sorți.

Costinel Botez

Singura condiție este ca jucătorii să nu joace în prezent la o altă echipă. Altfel, dacă au peste 16 ani pot participa, chiar dacă nu sunt legitimati. Așteptăm Bârladul și Hușiul, comunele care vor să participe sunt și ele binevenite. Cerințele sunt ca în fiecare an – echipele trebuie să plătească arbitrajul, asistența medicală și chiria la teren”, ne-a declarat Costinel Botez, președintele Asociației Județene de Minifotbal Vaslui.

Înscrierile se fac la organizatori, documentele necesare fiind obținute prin e-mail de la adresa minifotbal.vaslui@yahoo.ro. Pentru detalii, îl puteți contacta pe Ciprian Păun, vicepreședintele Asociației Județene de Minifotbal Vaslui, la telefon 0766 102 964 și adresa de e-mail: cif2004@yahoo.com. Echipele trebuie să fie formate din 6-18 jucători cu vârste între 16 și 70 ani, apți din punct de vedere medical. Taxa de participare este de 250 lei pentru echipele noi și 150 lei pentru cele înscrise în campionat. (George PROCA)

About Tehno Redactor