Home » Sanatate » Bărbat mort într-o mașină cu numere de Grecia, în zona centrală a municipiului Vaslui

Bărbat mort într-o mașină cu numere de Grecia, în zona centrală a municipiului Vaslui

Polițiștii au demarat o anchetă pentru moarte suspectă în cazul unui bărbat de 75 de ani, găsit decedat, miercuri după-amiază, într-o mașină înmatriculată în Grecia, parcată în zona centrală a Vasluiului, acolo unde, se pare, ar fi fost lăsat de către rude.

Scene de coșmar, cu manevre de resuscitare acordate direct pe trotuar, în zona centrală a Vasluiului. Un bărbat de 75 de ani, cu domiciliul în Zăpodeni, a fost găsit mort în mașină, pe bancheta din spate, de către rudele acestuia. În fapt, bătrânul ar fi fost lăsat singur în autoturismul cu numere de Grecia în timp ce rudele au mers la un notariat din zonă. Când au revenit, l-ar fi găsit în stop cardio-respirator, fapt pentru care, în primă fază, au cerut ajutorul unor cadre medicale de la clinica în fața căreia fusese parcată mașina.

Personalul specializat al clinicii a început manevrele de resuscitare, care au fost continuate de către paramedicii ambulanței de terapie intensivă mobilă. Din păcate, bărbatul nu a răspuns la manevre și, în consecință, a fost declarat decesul”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Ionel Roșu.

Cadavrul bătrânului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Fundația Renașterea: Accesul la diagnostic și tratament pentru pacienții oncologici din România este periclitat de pandemia COVID-19

Impactul pandemiei COVID-19 asupra sistemului de sănătate se reflectă ...

#ASCO20. Tratamentul adjuvant cu osimertinib reduce cu 83% riscul de deces sau recurență în cancerul pulmonar non-microcelular EGFR+

Tratamentul postchirurgical cu terapia țintită, osimertinib (Tagrisso), îmbunătățește semnificativ ...

#ASCO20. Imunoterapia avelumab, eficientă într-o formă rară de cancer ginecologic rezistent la chimioterapie

Primul studiu asupra unei imunoterapii în tratamentul tumorilor trofoblastice ...