Home » Justitie » Dosare penale, după ce au condus băuți

Dosare penale, după ce au condus băuți

Cinci bărbați s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși la volan, deși băuseră. Unul dintre ei nici măcar nu deținea permis de conducere, iar pe altul aburii alcoolului l-au făcut să producă pagube materiale.

Ștefan S, de 59 de ani, din comuna Ștefan cel Mare, a fost prins la volan, cu o alcoolemie de 1.08 mg/l în aerul expirat, de Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene. Acesta se deplasa pe D.N 15 D pe raza localitătii de domiciliu când a fost oprit în trafic. A fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

politia-rutiera1Și Dorel G., de 48 de ani, din satul Popeni, comuna Zorleni a fost prins băut la volan. Acesta a fost oprit de polițiști pe D.N 24A, pe raza Comunei Zorleni, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,50 mg/l. alcool pur în aerul expirat. A fost condus la Spitalul municipal de Urgentă „Elena Beldiman” Bârlad unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Nici Constantin T., de 57 de ani, nu a fost mai responsabil înainte de a se urca la volan. A fost oprit pe strada Libertății din municipiul Vaslui, iar aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la rândul lui la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cristian B., de 30 de ani, din comuna Văleni nu doar că se află la volan sub aburii alcoolului, cu o îmbibație alcoolică de 1,04 mg/l alcool în aer pur expirat ci nici nu avea carnet.

Tot cu dosar penal s-a ales și Vasile P., de 36 de ani, din comuna Ivești, care a fost și implicat într-un accident de circulație, pe raza comunei Tutova, soldat cu pagube materiale. Testat cu aparatul alcooltest de polițiști, a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. (G.P)

About Tehno Redactor