Home » Justitie » Iată de cine și-au făcut milă judecătorii bârlădeni: Violatorul din Vutcani a recunoscut cu seninătate că și-a violat și verișoarele minore!

Iată de cine și-au făcut milă judecătorii bârlădeni: Violatorul din Vutcani a recunoscut cu seninătate că și-a violat și verișoarele minore!

de Răzvan CĂLIN

Cazul lui Ciprian Andronic, adolescentul de 17 ani, care a comis două violuri în decurs de câteva luni, îi îngrozește până și pe anchetatori. În timpul audierilor, individul a declarat că a mai batjocorit două fetițe, una de 9 ani și cealaltă de 10 ani, ambele fiindu-i verișoare.

Nervii echipei de investigatori care sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Bârlad anchetează cazul adolescentului Ciprian Andronic, acuzat că a batjocorit o minoră de 12 ani, sunt puși la grea încercare după ce noi elemente (extrem de șocante) ies la iveală. La cei 17 ani ai săi, Ciprian Andronic dă dovadă de un sânge rece ieșit din comun și nu arată câtuși de puțin că ar fi marcat de faptele sale sau de chinurile groaznice pe care le-a provocat victimelor sale.

În urmă cu câteva zile, când a fost reținut de polițiști și adus la audieri, adolescentul a făcut brusc o mărturisire care i-a lăsat cu gura căscată pe anchetatori. Andronic le-a spus, cu o seninătate greu de explicat, că palmaresul său de violator mai cuprinde alte două victime. A recunoscut, în fața anchetatorilor șocați, că și-a violat propriile verișoare, două copile în vârstă de 9 ani, respectiv 10 ani. Imediat, procurorul de caz a dispus extinderea anchetei, investigațiile pe această nouă pistă urmând a fi derulate de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui întrucât cele două noi victime locuiesc într-o comună din apropierea municipiului reședință de județ.

Anchetatorii trebuie să stabilească dacă cele declarate de Andronic sunt reale sau totul este doar o plăsmuire bolnavă, făcută pentru a impresiona. Chiar și în această situație este clar că individul are ceva probleme la ”mansardă”, pentru că un normal nu doar că nu ar comite asemenea fapte, darămite să mai scornească alte grozăvii de acest gen. Oricum, ținând cont de antecedentele sale, anchetatorii tind să creadă că, din păcate, cele mărturisite de individ sunt cât se poate de reale. Toate aceste semne de întrebare vor fi elucidate în momentul în care vor fi audiate inclusiv cele două fetițe și părinții acestora, vor fi dispuse investigații medicale etc.

Clemență pentru un violator în serie!

Ultima grozăvie comisă de Andronic s-a consumat chiar în Săptămâna Patimilor, în Joia Mare (28 aprilie), când poftelor sale i-a căzut victimă o copilă de numai 12 ani, din Vutcani. În ziua respectivă, copila a mers la magazinul din sat pentru mici cumpărături. Pe drum, s-a întâlnit cu Ciprian, băiatul din vecini. Profitând că se aflau într-o zona ferită și mai puțin circulată, tânărul a băgat-o cu forța într-o curte părăsită și i-a cerut să se dezbrace și să întrețină relații intime cu el. Fata s-a speriat, a început să plângă și să implore mila. A reușit, pentru moment, să se smulgă din ghearele lui și să fugă, dar la poartă agresorul a prins-o din nou. De data aceasta, i-a pus cuțitul la gât și i-a spus că o aruncă într-o fântână dacă nu se potolește. A batjocorit-o fără milă, iar la final a amenințat-o cu moartea dacă suflă o vorbă cuiva. Totuși, fata i-a povestit îngrozită totul mamei. A fost anunțată poliția, care l-a luat imediat la întrebări pe adolescent.

Cel puțin ciudată a fost, însă, decizia judecătorilor bârlădeni care, în ciuda probatoriului administrat, au decis că individul poate rămâne în libertate. Așa se face că abia pe 3 mai, Judecătoria Bârlad a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Clemența magistraților bârlădeni este cu atât mai de neînțeles, cu cât același individ, a violat-o, la începutul anului în curs, pe mama unuia dintre prietenii săi. Filmul violului de atunci este aproape tras la indigo cu cel de săptămâna trecută. Femeia, în vârstă de 40 de ani, s-a luptat cu violatorul mai bine de jumătate de oră, a fost bătută crunt, strânsă de gât și amenințată cu moartea. Exact ca în cazul copilei de 12 ani.

 

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: