Home » Social » Ultima aroganță printre hoți: să arăți degetul mijlociu la camerele de supraveghere!

Ultima aroganță printre hoți: să arăți degetul mijlociu la camerele de supraveghere!

de Daniel MICU

Un om de afaceri din Huși a postat pe rețelele de socializare un filmuleț cu un individ care îi devalizează un automat de cafea. La final, hoțul arată semne obscene către camerele de supraveghere.

Un întreprinzător privat din municipiul Huși încearcă să dea de urma unui tânăr care a fost surprins de camera de supraveghere în timp ce fura bani dintr-un aparat automat de cafea. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 3/4 mai, în jurul orei 2 și a fost surprins de una dintre camerele video instalate chiar deasupra automatului cu pricina.

În imaginele surprinse în urmă cu două nopți, se vede cum un tânăr forțează unul din sertarele aparatului de cafea, scoate mai multe bancnote pe care în mare parte le îndeasă în sân, dar și într-unul din buzunarele de la pantaloni. Nu își acoperă fața și nici nu pare să se sinchisească de faptul că este filmat. La final, acesta își ridică puțin gulerul de la geacă și mergând cu spatele ies din vizorul camerei de supraveghere, nu înainte, însă, de a arăta, ostentativ, degetul mijlociu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KImAAU4XlWY&w=560&h=315]

Înarmat cu înregistrarea video, omul de afaceri s-a dus glonț la poliție pentru a cere ajutor. Nu mică i-a fost mirarea să afle că riscă să fie amendat cu 2.000 de lei pentru că nu și-a asigurat aparatele de cafea, așa cum cere legea. Cu toate acestea, hușeanul nu vrea să lase lucrurile la voia întâmplării și cere ajutorul comunității. A postat un filmuleț pe net (pe o rețea de socializare) și este dispus chiar să ofere o recompensă celui care îi dă informații despre hoțul care nu pare să aibă mai mult de 20 de ani.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: