Home » Justitie » ULTIMA ORĂ – Cunoscut hair-stilist și tatuator la unele din cele mai în vogă saloane de frumusețe din Bârlad, arestat pentru că ar fi violat două minore!

ULTIMA ORĂ – Cunoscut hair-stilist și tatuator la unele din cele mai în vogă saloane de frumusețe din Bârlad, arestat pentru că ar fi violat două minore!

de Răzvan CĂLIN

Flaviu Ștefan Lupu, un tânăr în vârstă de 22 de ani, cunoscut hair-stilist și tatuator, care a lucrat la unele din cele mai în vogă saloane de beauty din Bârlad, a ajuns în arestul IPJ Vaslui după ce două minore din localitate (una de 14 ani și cealaltă de 17 ani) l-au acuzat că le-a violat. 

lupu_flaviu1Tânărul este deja după gratii, fiind introdus în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui încă de acum câteva zile. Din primele cercetări efectuate, anchetatorii au descoperit că individul a dat dovadă de premeditare și meticulozitate în ceea ce privește comiterea faptelor. Din cele relatate de victime, tânărul nu s-a sfiit să recurgă la șantaj pentru a le obliga astfel pe cele două fete să îi satisfacă apetitul sexual.

Prima care i-a căzut victimă a fost fata în vârstă de 14 ani, elevă la un liceu din Bârlad. Victima locuiește în apropiere de agresor și se cunoașteau oarecum din vedere. La un moment dat, Lupu i-a propus minorei să facă schimb de adrese pe Facebook, iar fata s-a conformat, nebănuind ce avea să urmeze. În scurt timp, individul a început să relaționeze cu minora prin intermediul rețelei de socializare. La un moment dat, acesta i-a solicitat feteilupu_flaviu să-și facă câteva poze costumată doar în lenjerie intimă. Minora a intrat în acest joc erotic fără să se gândească ce intenții murdare avea individul. Imediat după ce i-a trimis acestuia pozele cu ea îmbrăcată sumar, Lupu și-a dat arama pe față. A început să o șantajeze și să o amenințe că dacă nu acceptă să se întâlnească cu el, va publica pe Facebook fotografiile compromițătoare. Speriată, fata a cedat presiunilor exercitate de individ și a acceptat să se întâlnească cu el. Într-o zi din luna februarie 2016, tânărul s-a suit la volanul mașinii sale și a luat-o pe minoră din fața locuinței ei. A dus-o acasă la el și acolo a obligat-o să întrețină cu el relații sexuale orale. După care, a lăsat-o să plece, asigurând-o că a șters pozele compromițătoare. Câteva zile mai târziu, totul s-a dovedit a fi o minciună pentru că individul i-ar a contactat-o pe fată și i-a cerut să vină la el acasă pentru o nouă partidă de sex. Bineînțeles, i-a arătat că tot mai are pozele cu ea și că dacă nu se supune le va posta pe Facebook. De această dată, însă, minora nu a mai putut suporta să treacă printr-un nou calvar și a mărturisit totul părinților ei. După care, totul a ajuns în atenția polițiștilor din localitate.

A doua victimă a fost luată cu japca de pe stradă!

Cealaltă victimă a acestui individ este tot elevă la un liceu din Bârlad, însă are 17 ani. Ca și în cazul primei victime, rețeaua de socializare a fost unul dintrelupu_flaviu3 mijloacele prin care individul și-a țesut pânza. Investigațiile au scos la lumină faptul că minora i-a atras atenția individului care tocmai ”scana” Facebook-ul în căutare de noi victime. Atras de frumusețea ei, Lupu i-a cerut, printr-un mesaj trimis pe chat, dacă  nu vrea să iasă cu el în oraș la o cafea. Fata l-a refuzat categoric, însă acest lucru l-a întărâtat și mai tare pe tânăr. Încet, încet a reușit să afle mai multe date despre ea și într-o zi din luna martie a trecut la atac. În timp ce se deplasa cu mașina personală prin oraș, a observat-o pe adolescentă care tocmai se deplasa către liceu. Dând dovadă de un tupeu ieșit din comun, individul i-a tăiat calea fetei, a coborât și a băgat-o cu forța în mașină, după care a plecat în trombă de la fața locului. A dus-o tot la el acasă și aici a obligat-o să întrețină raporturi sexuale cu el. Pentru a fi și mai convingător, individul a bătut-o pe minoră, provocându-i leziuni serioase pe corp (vânătăi) și în zona feței (buza spartă). După ce și-a satisfăcut poftele carnale, Lupu i-a dat drumul, râzându-i în nas că oricum nu va putea dovedit nimic. Totuși, fata a povestit totul părinților, dar și polițiștilor, care au declanșat imediat cercetări.lupu_flaviu5

”Într-adevăr, individul este cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de viol. Victimele sale sunt două minore, din Bârlad, cu vârste de 14 ani și, respectiv, 17 ani. Pe 19 aprilie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar a doua zi a fost prezentat magistraților care au eliberat pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Părinții lui Flaviu Lupu sunt în stare de șoc, mai ales că acesta este singurul lor copil. Tatăl lui este salariat al Garnizoanei Bârlad, iar mama lucrează la SC Confecții SA Bârlad. Tânărul provine dintr-o familie de oameni liniștiți și muncitori, iar la rândul său era cunoscut ca un băiat la locul său și nimeni nu-l credea în stare de asemenea grozăvii.

Este al șaselea caz de viol înregistrat în ultima perioadă pe teritoriul județului Vaslui, infracțiunile la viața sexuală cunoscând o recrudescență fără precedent pe aceste meleaguri.

 

About Razvan Calin

2 comments

  1. Vreau sa aflu mai multe detalii despre acest baiat,sa depunem mărturie, sa va spunem ca nu doar pe aceste fete le-a nenorocit ci mai exista si alte cazuri! Sa facă pușcărie ca merita de 10x mai mult,Rușine!!!!

    • Te rog frumos inainte sa mai postezi aberatii de cacat intereseaza-te de cele doua fete care au cautat-o cu lumanarea. Sa trimiti poze dezbracata si sa zici ca stii sa faci sex oral mai bine ca una de 20 de ani…vi se pare normal la 14 ani? Sau cea de 17 ani la asteptat 15 minute sa se imbrace si sa.si faca coafura pentru a o duce la gara…si zice ca a violato. Offf doamne,imi este mila de voi saracele…sunteti violate dar nu aveti nimic. Se va face dreptate pana la urma si veti vedea cine minte si cine zice adevarul. Pana atunci “serviti un viol”? Acasa sau la pachet?

x

Check Also

Peste 5.000 de dosare, revizuite de Casa de Pensii Vaslui. Pensiile recalculate au intrat în plată

de Dănuț CIOBANU  Un număr de 5.700 de pensionari ...

Primele serii de pensionari și salariați din județul Vaslui au început să plece la tratament balnear

Pensionarii și asigurații la sistemul public de pensii au ...

Val de sesizări la Garda de Mediu Vaslui, din cauza mirosului provocat de creșterea animalelor

Vasluienii au formulat, în ultima perioada, zeci de sesizări ...