Home » Sport » „Kentai Dojo” Bârlad, 16 medalii la Cupa Belt League

„Kentai Dojo” Bârlad, 16 medalii la Cupa Belt League

Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Bârlad a avut o participare reușită la Cupa Belt League Tecuci, competiție la care sportivii bârlădeni au urcat de 16 ori pe podium. La evenimentul organizat sâmbătă de clubul Vipguard Tecuci, s-au prezentat 313 sportivi de la 27 de cluburi, din Brașov, Bârlad, Cluj – Napoca, Tecuci, Iași, Mangalia, Brăila, Bistrița – Năsăud și București. Aceștia s-au întrecut la proba de brazilian jiu- jitsu, iar “Kentai Dojo”” Bârlad a cucerit două medalii de aur, trei de argint si11 de bronz. Primul loc și medalia de aur au fost cucerite de Rian Tufă și Matteo Pană. Argintul a fost obținut de Roxana Artene, David Grăjdeanu și Ștefan Merlan. Au completat podiumul Ovidiu Răducanu, Toni Calancia, Sorina Tilici, George Mocanu, Vanessa Mocanu, Maria Mocanu, Rareș Diaconu, Ionuț Sălceanu, Carmen Sălceanu, Marius Artene și Ștefan Ursu.

Concursul a fost unul din cele mai solicitante datorită numărului mare de sportivi înscriși la această întrecere puternică, dar elevii mei au fost foarte bine pregătiți din punct de vedere tehnic și psihic. Am numai cuvinte de laudă pentru sportivi, pentru că au reușit să dea tot ce e mai bun pe saltea. Și-au înfruntat cu succes adversarii, cu diferite tehnici învățate în sală, competiția a fost o experiență foarte frumoasă. Mulțumesc pentru această invitație la un eveniment atât important lui sensei Luis Turcu. Țin să mulțumesc sportivilor pentru rezultate aduse clubului și nu pot să nu remarc și implicarea părinților, care s-au mobilizate exemplar.”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...