Home » Justitie » Prăjituri cu aromă de tutun

Prăjituri cu aromă de tutun

Valentina E., de cetățenie română, în vârstă de 46 de ani, a fost amendată cu 5.000 de lei, după ce a după ce a fost prinsă la Vama Albiță cu 1.960 de țigări, ascunse în cutii de prăjituri. Femeia a încercat să intre în țară cu marfa de contrabandă pentru a o vinde pe piața neagră. Autoturismul marca Peugeot la volanul căreia se afla, înmatriculat în județul Vaslui, a fost însă supus unui control, iar planul ei zădărnicit de polițiști. Țigările, în valoare de 98 de lei, au fost confiscate.

tigari rezervorNici lui Oleg V, cu dublă cetățenie română și moldovenească, în vârstă de 33 de ani, nu i-a mers mai bine. Acesta a fost amendat cu 7.000 de lei pentru că a vrut să introducă în România 14.220 de țigarete, pe care le ascunsese în rezervorul autoturismului. Datorită tentativei lui i-au fost confiscate atât marfa, în valoare de 3.000 de lei, cât și autoturismul, în valoare de 6.750 de lei. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...