Home » Politic » PSD Bârlad sprijină proiectele tinerilor bârlădeni

PSD Bârlad sprijină proiectele tinerilor bârlădeni

PSD Bârlad, prin Organizația de Tineret (TSD) și Liga Elevilor (LESD), sprijină tot mai mult proiectele tinerilor bârlădeni. Fie că este vorba despre activități sportive, culturale sau de divertisment, aceștia găsesc întotdeauna un sprijin la nivelul organizației social democrate din municipiul nostru, condusă de deputatul Adrian Solomon.

Week-end-ul trecut, în data de 8 mai, echipa de tineri ai PSD au dat startul  ”Eurolimpiadei”, o acțiune organizată cu și pentru tineretul din municipiul Bârlad, structurată în două părți: prima a constat într-un spectacol de muzică și dans la Teatrul de Vară din Grădina Publică, iar cea de-a doua parte a fost alcătuită dintr-un concurs surpriză, în care participanții și-au exersat atât calitățile fizice, cât și pe cele intelectuale. La ambele etape, prezența a fost numeroasă, semn că tinerii bârlădenii au nevoie de acțiuni care să îi scoată din rutina zilnică, să îi determine să se cunoască, să se apropie și să se distreze împreună.
”Am fost destul de emoționați, pentru că este prima ediție a acestei activități și nu știam cum va fi receptată de către bârlădeni. M-am bucurat însă să vad atât de multe persoane alături de noi; și nu numai tineri, au fost prezente persoane de toate vârstele care ne-au felicitat pentru fiecare dintre acțiunile noastre și ne-au încurajat să continuăm pe aceeași linie. Sunt convinsă că și Eurolimpiada va deveni o tradiție pentru TSD așa cum s-a întâmplat cu multe dintre proiectele noastre în ultima perioadă.”, a declarat Iulia Clisu, președinta TSD Bârlad.

”Bineînțeles, ne bucurăm că toate inițiativele tinerilor sunt primite cu deschidere de domnul deputat Adrian Solomon, care ne sprijină în toate demersurile noastre ori de câte ori avem nevoie. Pe această cale, dorim să îi mulțumim pentru toate eforturile pe care le-a depus pentru ca atât LESD, cât și TSD să crească foarte mult pe plan local și să se implice constant în viața socială a comunității noastre”, a precizat Rareș Popa, președintele LESD Bârlad.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: