Home » Social » S-a proptit cu mașina în gardul AQUAVAS SA!

S-a proptit cu mașina în gardul AQUAVAS SA!

Din cauza vitezei excesive, un bârlădean a intrat cu mașina în gardul operatorului local de apă.

Luni dimineață, șoferul unui autoturism marca Renault Scenic a provocat un accident rutier în urma căruia, din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 8.15, pe strada Stroe Belloescu din Bârlad.

”La volanul mașinii se afla un bârlădean în vârstă de 32 de ani. Din cauză vitezei excesive cu care circula și întrucât carosabilul era umed (tocmai ploua, n.r.), șoferul a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a izbit cu autoturismul într-un gard”, ne-a declarat agentul principal Loredana David, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Gardul în care s-a proptit mașina este cel care împrejmuiește sediul SC AQUAVAS SA din localitate. Deși este construit din dale de beton, totuși impactul cu autoturismul i-a provocat serioase avarii. Nu mai vorbim de faptul că partea din față a mașinii s-a făcut zob. Din fericire, șoferul a scăpat teafăr și nevătămat. El a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a ieșit negativ, semn că nu consumase băuturi alcoolice. Totuși, pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de distrugere. (R. C.)

 

About Razvan Calin