Home » Administratie » Reduceri de preț pentru intrarea la Cinematograful „Victoria”. Care categorii de spectatori vor beneficia de facilitați!

Reduceri de preț pentru intrarea la Cinematograful „Victoria”. Care categorii de spectatori vor beneficia de facilitați!

Pentru a reechilibra numărul de spectatori le Cinematograful „Victoria”, Direcția de Administrare Piețelor Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) din cadrul Primăriei Bârlad a ajustat unele prețuri la bilete. Astfel, pentru spectatorii adulți prețul unui bilet la film 2D va fi de 14 lei, iar la 3D de 15 lei, asta dacă spectatorii vor opta pentru vizionarea până la ora 16. Dacă aceeași categorie de spectatori vor dori să vadă un film 3D după ora 16 vor plăti 20 de lei, iar pentru un film 2D, 16 lei.

Vor fi operate reduceri de preț pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu handicap. Până la ora 16, aceste categorii vor plăti 10 lei pentru un film 2D și 12 lei pentru un film 3D. După ora 16, tarifele se schimbă, fiind 15 lei pentru vizionarea unui film 2D și 18 lei pentru unul 3D.

Pentru copiii care doresc să vadă un film până la ora 16, prețul unui bilet la 2D va fi de 10 lei, iar la un film 3D, 12 lei. Copiii vor trebui să achite, după ora 16, 12 lei pentru un film 2D și 15 lei pentru unul 3D.

Facilități vor avea și grupurile organizate. Astfel, membrii unui grup de minimum 20 de persoane cu însoțitor vor achita câte 10 lei, indiferent de oră și vor primi gratuit perechea de ochelari, care în mod obișnuit se plătește. Însoțitorul va avea acces gratuit la film.

O altă facilitate de care bârlădenii vor beneficia decurge dintr-un protocol pe care firma care difuzează filme îl va încheia cu o companie de telefonie mobilă. În curând, toți cei care vor merge miercurea la film vor plăti 50% din prețul biletului dacă vor veni cu un partener. Practic, în cazul unui spectator care va plăti integral biletul, persoana care îl însoțește va putea viziona gratuit filmul.

Până acum, adulții achitau 12 lei pentru un bilet la un film difuzat până la ora 16 și 20 de lei după ora 16. Copiii plăteau 10 lei la matineu și 12 lei după prânz.

Toate aceste tarife, aprobate și votate de consilierii locali în ultima ședință de consiliu, vor intra în vigoare de luna viitoare. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: