Home » Sport » ”Fight Club Titans” Bârlad a cucerit șapte medalii în cadrul Campionatului Național Belt League

”Fight Club Titans” Bârlad a cucerit șapte medalii în cadrul Campionatului Național Belt League

titans barlad2Cea de-a doua etapă a Campionatului Național Belt League, desfășurată la Tecuci, a adus șapte medalii pentru bârlădenii de la Clubul ”Fight Club Titans” Bârlad, care s-au întrecut la brazilian jiu-jitsu. Aceștia au cucerit o medalie de aur, trei de argint și trei de bronz. Bogdan Mihai a cucerit sâmbătă aurul la categoria Master 1, 100,5 kg, după două meciuri. În timp ce după trei meciuri, Marius Cordoș a cucerit argintul la categoria Master 1, 88,3 kg. Acesta a obținut și locul trei la 88,3 kg adulți. Marian Berchi a avut nevoie de trei meciuri pentru a se clasa pe locul doi și obține argintul, la categoria Adult 64. Emanuel Berchi s-a clasat și el pe podium pentru a obține medalia de bronz la Juniori 70 kg, după două meciuri disputate. De asemenea a obținut locul trei la Open, după două lupte.

titans barlad1Ne-am înscris inițial cu șapte luptători, însă pe parcursul pregătirilor doi s-au accidentat și am fost nevoiți să îi scoatem din concurs. Am rămas cu cinci înscriși, care s-au ridicat la nivelul așteptărilor noastre. Suntem mulțumiți de rezultat și am fost plăcut surprinși de sportivii noștri debutanți care practică acest sport de câteva luni și au reușit rezultate foarte bune”, ne-a declarat Marian Rădoi, antrenor (bjj) MMA.

Vicecampionul european neînvins la MMA Ionuț Broștic va antrena puștii bârlădeni

Din luna iunie, vom începe antrenamente cu o grupă de copii, care va fi pregătită de Ionuț Broștic, vicecampion european neînvins în MMA. Acesta este multiplu medaliat la concursurile de brazilian jiu-jitsu naționale și internaționale.”, ne-a mai declarat Rădoi. (George PROCA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: