Home » Social » Spărgătorul de automate de cafea, din Huși, prins de polițiști. Ce riscă acum acesta!

Spărgătorul de automate de cafea, din Huși, prins de polițiști. Ce riscă acum acesta!

de Marian MOCANU

Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii hușeni au reușit identificarea autorului unui furt dintr-un automat de cafea petrecut zilele trecute chiar în centrul municipiului. Este vorba de un tânăr din Bunești-Averești, în vârstă de 17 ani , care acum este cercetat pentru a se afla dacă nu este implicat și în alte furturi.

„Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși l-au reținut pentru 24 ore pe Lucian F., de 17 ani, din comuna Bunești-Averești acesta fiind bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt, faptă săvârșită dintr-un automat de cafea amplasat pe strada 1 Decembrie din municipiul Huși”, se arată în comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliție a Județului Vaslui.

Polițiștii l-au prezentat pe hoțul din automate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă, însă procurorii au respins această propunere, Lucian F. urmând a fi cercetat în libertate.

Băiatul, în vârstă de 17 ani, a acționat în mai puțin de un minut, la adăpostul nopții, însă a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în apropiere, la fostul restaurant Cina. Culmea tupeului, acesta știa că este filmat, dar ca să arate că puțin îi pasă, la finalul operațiunii a făcut un gest obscen către cameră. În automatul de cafea, hoțul a găsit doar circa 200 lei, bani pe care i-a cheltuit ulterior.

La Vaslui, în urmă cu doi ani, doi băieți și o fată, elevi la un liceu din oraș, au fost, la fel, descoperiți în urma imaginilor video de la camerele de supraveghere după ce spărseseră mai multe congelatoare de unde au furat… înghețată. Ca și atunci, spargerea fusese dată după miezul nopții, la un magazin din centrul municipiului Vaslui, acționând în doar câteva minute, după ce au „conspectat” locul. Pentru pofta lor de dulciuri, cei trei s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: