Home » Justitie » Ultima oră – (Galerie foto) Accident în centrul Bârladului! Inconștiența unei femei care a traversat neregulamentar strada având de mână un băiețel, era să-i coste viața

Ultima oră – (Galerie foto) Accident în centrul Bârladului! Inconștiența unei femei care a traversat neregulamentar strada având de mână un băiețel, era să-i coste viața

de Răzvan CĂLIN

accident centru3În urmă cu circa o oră, pe Bulevardul Republicii din Bârlad, în zona Parcului Teatrului ”Victor Ion Popa”, un băiat de 10 ani și mătușa lui, de 22 de ani, au fost la un pas de a-și pierde viața. Ei au țâșnit fix în fața unei ambulanțe private, printr-un loc nemarcat.

Din primele cercetări efectuate de agenții Biroului de Poliție Rutieră, victimele s-au angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat și fără să se asigure. Cei doi ieșiseră din parc și intenționau să ajungă la celălalt trotuar, în apropiere de fostul sediu al Poștei Române. Cei doi au fost acroșați și răniți de o ambulanță privată, care circula din direcția SC Rulmenți SA către Centrul Civic. Este vorba despre o Dacia Logan MCV, care asigură transportul bolnavilor ce au nevoie de dializă. Șoferul ambulanței private, un bârlădean în vârstă de 46 de ani, a fost cel care a sunat la 112 și a sesizat accidentul în care a fost implicat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Vkrlvs5DQG0&w=560&h=315]

Victimele au fost transportate la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate, fiind diagnosticate cu policontuzii. Cei doi sunt supuși în continuare unor investigații medicale detaliate. Șoferul ambulanței private a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: