Home » Justitie » Bărbat anchetat de procurori după ce și-ar fi ucis un vecin pentru că i-ar fi furat niște găleți cu jumări

Bărbat anchetat de procurori după ce și-ar fi ucis un vecin pentru că i-ar fi furat niște găleți cu jumări

Un bărbat de 40 de ani, din Știoborăni, este cercetat de către procurori pentru omor, după ce și-ar fi ucis un vecin în bătaie pe motiv că i-ar fi furat din beci niște găleți cu jumări, victima fiind descoperită a doua zi de către un frate de-al său.

O nouă crimă zguduie județul. Un bărbatul de 57 de ani a fost bătut cu pumnii, în propria locuință, de către vecinul său, în urma unor conflicte existente între cei doi, ultimele acuzații aduse de către suspectul de crimă în acest caz fiind furtul unor găleți cu jumări. În timpul altercației, victima a căzut și s-ar fi lovit cu capul de niște scări, așa după cum au constatat medicii legiști. Ulterior, vasluianul de 40 de ani a părăsit locuința vecinului său, fără să solicite intervenția unei ambulanțe. Abia după o zi, trupul bărbatului mort a fost descoperit de către fratele său, care a anunțat Poliția la numărul de urgență 112.

„În urma efectuării autopsiei, medicii legiști au constatat că bărbatul de 57 de ani a fost victima unei infracțiuni cu violență. În consecință, s-a declanșat o anchetă în acest caz, fiind identificat suspectul pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru omor”, a declarat procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Carlo Ilieș.

Deocamdată, anchetatorii nu au luat nicio măsură preventivă față de bărbatul de 40 de ani, în condițiile în care acesta urmează să fie audiat în prezența unui avocat. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: