Home » Justitie » Un bărbat descoperit întâmplător rănit grav într-un șanț de către echipajul unei ambulanțe a murit la spital

Un bărbat descoperit întâmplător rănit grav într-un șanț de către echipajul unei ambulanțe a murit la spital

Polițiștii de investigații criminale au declanșat o anchetă în cazul morții suspecte a unui bărbat de 42 de ani, din județul Vaslui, care a fost descoperit de către un echipaj medical, care mergea la o urgență, abandonat în stare gravă, cu urme de violență, într-un șanț de pe marginea unui drum.

Moarte suspectă în comuna Oșești. Un bărbat de 42 de ani, care se afla în stare gravă, a fost descoperit întâmplător, în cursul nopții de marți spre miercuri, în șanțul de pe marginea drumului județean Oșești – Valea Mare de către un echipaj medical al unei ambulanțe care se deplasa la o urgență într-un sat din zona de nord-vest a județului. Preluat de echipajul medical, vasluianul a intrat în stop cardio-respirator în drum spre Spitalul Județean de Urgență Vaslui și, după mai multe manevre de resuscitare, a murit la unitatea medicală.

„În urma sesizării făcută de către reprezentanții spitalului, polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări în acest caz, sub coordonarea unui procuror, pentru a se stabili în ce condiții a survenit decesul. Din primele investigații, există suspiciunea comiterii unei infracțiuni cu violență”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Anchetatorii au dispus efectuarea autopsiei bărbatului de 42 de ani, din Oșești, pentru a se stabili cauza exactă a decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Bârlădean de 15 ani, reținut pentru tâlhărie calificată

         Polițiștii au reținut un tânăr  în vârstă de ...

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă din casă trebuie să prezinte autorităților fie o declarație pe propria răspundere, fie o adeverință de la angajator

Începând de astăzi, românii care au nevoie să iasă ...

Șeful MAI, Marcel Vela. a anunțat un set de nou de măsuri de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus

– Se suspendă temporar activitatea în cabinetele de medicină ...