Home » Justitie » Un bărbat descoperit întâmplător rănit grav într-un șanț de către echipajul unei ambulanțe a murit la spital

Un bărbat descoperit întâmplător rănit grav într-un șanț de către echipajul unei ambulanțe a murit la spital

Polițiștii de investigații criminale au declanșat o anchetă în cazul morții suspecte a unui bărbat de 42 de ani, din județul Vaslui, care a fost descoperit de către un echipaj medical, care mergea la o urgență, abandonat în stare gravă, cu urme de violență, într-un șanț de pe marginea unui drum.

Moarte suspectă în comuna Oșești. Un bărbat de 42 de ani, care se afla în stare gravă, a fost descoperit întâmplător, în cursul nopții de marți spre miercuri, în șanțul de pe marginea drumului județean Oșești – Valea Mare de către un echipaj medical al unei ambulanțe care se deplasa la o urgență într-un sat din zona de nord-vest a județului. Preluat de echipajul medical, vasluianul a intrat în stop cardio-respirator în drum spre Spitalul Județean de Urgență Vaslui și, după mai multe manevre de resuscitare, a murit la unitatea medicală.

„În urma sesizării făcută de către reprezentanții spitalului, polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări în acest caz, sub coordonarea unui procuror, pentru a se stabili în ce condiții a survenit decesul. Din primele investigații, există suspiciunea comiterii unei infracțiuni cu violență”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Mihaela Ștraub.

Anchetatorii au dispus efectuarea autopsiei bărbatului de 42 de ani, din Oșești, pentru a se stabili cauza exactă a decesului. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor