Home » Sport » Wazary Dojo, locul trei la secțiunea copii și juvenili la Belt League

Wazary Dojo, locul trei la secțiunea copii și juvenili la Belt League

Clubul Sportiv Wazary Dojo a reușit o performanță extraordinară la etapa a doua a Turneului Național Belt League, care s-a desfășurat sâmbătă la Tecuci. A urcat pe treapta a treia a podiumului, la secțiunea copii și juvenili, prin obținerea a nu mai puțin de 25 de medalii, opt de aur, șase de argint și 11 de bronz. Wazary Dojo a participat cu 25 de copii, cu vârste cuprinse între șase și 16 ani, de la cele două secții Bârlad și Popeni. Rezultatul este deosebit pentru că la competiția organizată de Clubul Sportiv Vipguard Tecuci, club aflat sub coordonarea lui Sensei Luis Turcu, au participat în total 313 sportivi de la 27 de cluburi din țară și două din Republica Moldova.

Au luat locul I și aurul Teodora Marin, Alexandra Crăciun, Codruța Căpraru, Ștefania Teletin, Silvia Burcă, Ștefania Arustei, David Angheluță și Alexandru Albu.

Pe treapta a doua a podiumului s-au clasat Ana Maria Mazilu, Mădălina Lazăr, Iuliana Lazăr, Ionuț Balan, Robert Balan și Robert Carp.

Pentru a completa pleiada de medalii, bronzul a fost obținut de Georgiana Căpraru, Lorena Neagu, Andreea Amarinei, Beatrice Stan, Gabriel Zavade, Anghel Apostolache, Octavian Glod, Bogdan Blănaru, Cosmin Cazacu, Marian Buruiană și Claudiu Borș.

“Este un rezultat care aduce cinste orașului nostru, clasarea pe locul trei la o astfel de competiție de arte marțiale este pentru noi un vis devenit realitate. Și de această dată trebuie să las modestia un pic deoparte și să remarc faptul că am demonstrat prin rezultatele noastre că la acest club se face performanță. Competițiile de Brasilian Jiu Jitsu au devenit foarte puternice datorită implicării deosebite a unor oameni deosebiți și nivelul tehnic este foarte ridicat chiar de la nivelul copiilor, mă bucură enorm acest rezultat și sunt mândru de fiecare copil în parte. Chiar dacă se putea un pic mai bine, trebuie să-i felicit pe toți pentru determinarea cu care au luptat și pentru dârzenia cu care au apărat onoarea și cinstea comunității din care fac parte. De asemenea vreau să mulțumesc părinților pentru încrederea acordată și pentru susținerea financiară. Sper ca pe viitor să primim sprijin din partea primăriei pentru a putea duce mai departe acești copii minunați”, a declarat Alexandru Rotaru, președintele Wazary Dojo. (George PROCA)

About Tehno Redactor