Home » Social » L-a agățat cu retrovizoarea și i-a rupt mâna dreaptă!

L-a agățat cu retrovizoarea și i-a rupt mâna dreaptă!

de Răzvan CĂLIN

O tânără șoferiță din Bârlad este autoarea acestui accident, căruia i-a căzut victimă un adolescent de 17 ani.

Sâmbătă, 14 mai, un minor a fost rănit grav după ce a căzut victimă unui accident rutier provocat de o șoferiță neatentă, pe Drumul Național (DN) 24. Accidentul s-a petrecut după-amiaza, pe raza satului Simila, comuna Zorleni. La volanul mașinii implicate în accident se afla o tânără din Bârlad – Oana D., de 27 de ani – care se deplasa către Zorleni.

”La un moment dat, tânăra a efectuat manevra de depășire a unui autoturism și a accidentat cu oglinda retrovizoare un băiat, de 17 ani, din comuna Zorleni, care se deplasa pe partea carosabilă în aceeași direcție. Victima a fost transportată la Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, unde a fost diagnosticată cu fractură de braț drept”, se arată într-un comunicat emis de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui.

Șoferița a fost testată cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu consumase băuturi alcoolice. În cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: