Home » Monden » Vântur «s-a gătit» de 3.000 € pentru prima ieșire cu iubitul indian

Vântur «s-a gătit» de 3.000 € pentru prima ieșire cu iubitul indian

Gata, au terminat cu joaca și nu-și mai ascund amorul! La 4 ani și jumătate de când s-au cunoscut și după o iubire încâlcită ca un film de Bollywood, Iulia Vântur și Salman Khan și-au afișat relația în văzul tuturor. Vineri, în Mumbai, ei au participat la nunta actriței Preity Zinta și au acaparat cu totul evenimentul.

Ultima săptămână a fost una importantă pentru Iulia Vântur (35 de ani) sau Lulia, așa cum o tot numesc jurnaliștii din India. Românca a avut parte de două ieșiri importante în India, alături de influenta familie Khan. Prima a fost joia trecută, pe aeroportul din Mumbai, alături de mama lui Salman Khan (50 de ani).

Românca a fost aranjată ca o adevărată regină pentru nunta la care a participat vineri, în calitate de iubită oficială a lui Salman Khan

 

Cele două se țineau de mână, semn că blondina noastră a intrat bine în inima “soacrei” Sushila Charak. Cea de-a doua ieșire s-a petrecut vineri noapte, când Iulia și Salman au mers împreună, ca un adevărat cuplu, la nunta actriței Preity Zinta cu alesul ei, afaceristul Gene Goodenough.

Iulia a fost pândită de o armată de jurnaliști

 

Ei bine, și dacă Iulia se plângea de insistenții fotoreporteri și cameramani din România, în India a fost cu adevărat prăpăd. Zeci de jurnaliști au încolțit-o și au orbit-o cu blițurile, românca noastră fiind o adevărată atracție pentru cei de acolo. E blondă, cu ochii albaștri, tenul alb și cu un trup de zeiță. Dar și ținuta ei a fost ca un magnet pentru fotografi. Pentru nunta respectivă – practic, prima ieșire oficială cu Salman Khan – vedeta PRO TV s-a pregătit ca la carte, iar noi am aflat toate detaliile. Rochia bleumarin cu inserții de paiete a costat 1.500 de euro și a fost achiziționată de la o firmă celebră, care face furori în India: Falguni & Shane Peacock. Apoi, românca a mers la coafor și și-a lăsat pletele de Cosânzeană pe mâinile pricepute ale hair-stylistei Seema Mane, căutată la Bollywood de mai toate actrițele importante. Astfel, pentru păr, machiaj și bijuteriile din aur alb, o brățară și cercei lungi, se pare că Iulia a mai investit încă 1.500 de euro, deci întreaga ținută, cu tot cu accesorii, se ridică la 3.000 de euro. A meritat, căci a strălucit la brațul bărbatului iubit.

Salman Khan are o avere estimată la 230 de milioane de euro

Surse din apropierea Iuliei ne-au mărturisit că acum relația e oficială, dar și că românca a avut ceva de tras până să fie acceptată de familia Khan. „Iuliei i-a fost foarte greu să le convingă pe rudele lui Salman că nu are nimic de-a face cu bărbații cu care mai apărea în fotografii, în presa din România. Toți o credeau măritată cu Marius Moga, după o glumă făcută de 1 aprilie, în 2013, în presa din România. Nu i-a venit să creadă că gluma de la ea din țară a putut fi luată în serios în India. Jurnaliștii de acolo au preluat informația ca și cum ar fi fost adevărată și s-au scriu porcării, cum că ar fi fost măritată, ceea ce nu era deloc ok pentru ea. Iulia nu a acordat nici un interviu în India, în care să clarifice că între ea și Moga era totul încheiat de mult și că nu s-a măritat niciodată cu el”, au povestit prieteni de-ai Iuliei, pentru Click! Chiar dacă e plecată în India, pe Iulia o puteți vedea în fiecare săptămână, până la începutul lunii iunie, prezentând „Ferma vedetelor”, la PRO TV.

Va filma «Ferma vedetelor» în India?

Lulia, așa cum o numesc indienii, se simte ca acasă la ferma iubitului ei

 

După ce se va încheia și cel de-al doilea sezon al show-ului „Ferma vedetelor”, de la PRO TV, Iulia ar putea să lucreze alături de iubitul ei, Salman Khan, la varianta indiană a emisiunii. „Cei din India au cumpărat formatul «Ferma vedetelor», după ce Iulia le-a povestit despre acest show. Le-a plăcut mult. Sunt discuții ca emisiunea să se facă în India, la marginea Mumbaiului, mai exact în orașul Panvel, chiar la ferma actorului Salman Khan. Se aude că vor prezenta împreună, sau cel puțin vor lucra împreună. El prezintă acum un alt show, cu audiență mare, «Big Boss», iar în iulie va avea premiera peliculei «Sultan»”, ne-au mai povestit surse apropiate Iuliei.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile