Home » Social » Anchetatorii strâng lațul în cazul barbatului gasit mort in sant

Anchetatorii strâng lațul în cazul barbatului gasit mort in sant

de Răzvan CĂLIN

Deocamdată, nu a fost descoperit autorul (sau autorii) oribilei crime, căreia i-a căzut victimă un bărbat de 42 de ani din comuna Oșești.

Până în momentul de față anchetatorii nu au reușit să identifice autorul (sau autorii) crimei de la Oșești, petrecută în urmă cu circa o săptămână. Victima este Vasile Dârdără, în vârstă de 42 de ani, care a fost găsit zăcând în comă într-un șanț de pe marginea drumului. Imediat a fost declanșată o anchetă, sub coordonarea procurorului Carlo Ilieș, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Județean Vaslui.

”Până acum, nu s-a reușit identificarea celui sau celor care au comis această faptă. Ancheta este în plină desfășurare, audiem cât mai multe persoane, astfel încât să restrângem cercul de suspecți”, a declarat pentru Est News procurorul Ilieș.

Vasile Dârdără a fost găsit zăcând într-un șanț de la marginea satului Oșești de către un echipaj de ambulanță care tocmai se întorcea de la o intervenție în zonă. Omului i s-a acordat primul ajutor, după care a fost transportat la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din Bârlad. Aici, în ciuda eforturilor medicilor, a decedat din cauza rănilor grave suferite. Primele concluzii ale examenului necroptic au arătat că bărbatul a fost bătut zdravăn cu mai multe lovituri de bâtă aplicate în zona capului și a coastelor, leziunile grave provocându-i moartea. Deocamdată, nimeni nu a văzut ce s-a întâmplat, însă oamenii din sat spun că omul s-ar fi certat cu un localnic cu câteva zile înainte de crimă.

About Razvan Calin