Home » Sport » LPS Vaslui 2003 CUP, un turneu puternic și bine organizat

LPS Vaslui 2003 CUP, un turneu puternic și bine organizat

Cea de-a doua ediție a turneului de fotbal LPS 2003 CUP și-a desemnat invingătorii, după trei zile pline de fotbal spectacol găzduite de Stadionul Municipal Vaslui. ACS Juniorul Suceava a fost campioana competiției după ce a trecut în finală de moldovenii de la CSCT Buiucani cu 2 – 0. În parcursul lor până la obținerea trofeului au înregistrat victorii pe linie. Au învins în grupe formațiile CSCT Buiucani (1 – 0), Vaslui III (8 – 0), Iași (6 – 0). În semifinale au învins LPS Suceava cu 2 – 0. Grație succesului obținut sucevenii vor participa gratuit la prestigiosul turneu internațional de juniori Brașov Junior’s Cup, unde micii fotbaliști vor fi sub ochii scouterilor veniți din străinătate. Liceul cu program Sportiv Vaslui a avut parte pentru organizarea competiției de sprijinul Primăriei Municipiului Vaslui, Asociației Județene de Fotbal Vaslui și al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Grație participării a două echipe din Republica Moldova, turneul a fost internațional în acest an. Alături de moldoveni au participat tineri fotbaliști de la zece echipe puternice din țară. Vasluienii au avut motive de mândrie nu doar datorită organizării impecabile a evenimentului, pentru ca LPS Vaslui Roșu a reușit o clasare pe podium, după ce a învins în finala mică LPS Suceava, scor 2 – 0. Au urmat în clasament Dacia Chișinău (5), LPS Vaslui Alb (6), Steaua Magică Iași (7), Edu Sporting Iași (8), LPS Vaslui 2004 (9), Atletic Club Bârlad (10), FC Botoșani (11) și Sport Club Bârlad (12).

Suntem mulțumiți dar și puțin dezamăgiti de ratările uriașe în anumite momente importante ale jocului. A fost un turneu puternic și foarte bine organizat de Ionuț Valentin Chiochiu, un antrenor tanăr și de perspectivă, director în acest moment al Liceului Sportiv Vaslui”, au declarat cei de la LPS Suceava, ocupanta locului patru. (George PROCA)

About Tehno Redactor