Home » Sport » Nou lider în play-off-ul Ligii a IV-a. FC 2007 Garceni mai are nevoie de un punct pentru a fi campioană

Nou lider în play-off-ul Ligii a IV-a. FC 2007 Garceni mai are nevoie de un punct pentru a fi campioană

FC 2007 Garceni este lider în play-off-ul Ligii a IV-a după ce a învins cu 5 – 3 în deplasarea de la Sporting Bârlad și a acumulat nouă puncte. Dacă până la pauză se marcaseră doar un gol, spectacolul și-a făcut simțită prezența în cea secundă când s-au marcat nu mai puțin de șapte.

Pajură Huși, ocupanta locului doi are șase puncte, după ce a fost învinsă în deplasarea de la Vitis Suletea, scor 2 – 3. La pauză cele două echipe reușiseră să marcheze fiecare câte un gol.

Au mai rămas de disputat doar două etape de disputat în competitia care va desemna echipa care va participa la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Etapa următoare poate fi decisivă, pentru că FC 2007 Garceni întâlnește duminică Pajura Huși. Dacă nu pierde, echipa gazdă va deveni campioana ediției de anul acesta a Ligii a IV-a, cu o etapă înainte de terminarea competiției. În celălalt meci Vitis Suletea primește vizită celor de la Sporting Bârlad, ambele având câte patru puncte. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...