Home » Monden » Angela Similea, la capătul puterilor! Ce a ajuns să facă pentru a-și plăti datoriile!

Angela Similea, la capătul puterilor! Ce a ajuns să facă pentru a-și plăti datoriile!

Casa în care Angela Similea și-a consumat o parte a căsniciei sale cu regretatul Victor Surdu poate fi folosită de orice client dispus să plătească ca centru de organizări evenimente, casă de vacanță, sau… hotel. Au trecut mai bine de doi ani, de când Angela Similea și fetele regretatului său soț, Victor Surdu, încearcă să vândă moșia de la Belciugatele. Au scăzut inițial prețul, de la 750.000, la 650.000 de euro, dar în zadar. Au dat zeci de anunțuri pe mai multe site-uri de specialitate, și cu toate acestea, vila de la Mataraua (comuna Belciugatele) se încăpățânează să rămână în proprietatea familiei. 

Odată cu decesul politicianului, conacul cu care altădată se mândrea a devenit parcă o povară pentru Angela Similea. A rămas cu datorii imense, de care nici acum nu a scăpat, întreținerea casei necesită o mulțime de cheltuieli și, aflată cu creditorii la poartă, artista încearcă fel de fel de strategii. Cum ar fi, de pildă, închirierea palatului în regim hotelier, ca și casă de vacanță sau pentru organizarea de diverse evenimente, cum ar fi nunți sau petreceri de Revelion.

843047950615601387117486-1-590_440

Dar nici așa clienții nu se îngrămădesc să sară cu banul. Chiar dacă acolo beneficiază de tot luxul, în speță de o vilă cu 16 camere, cu mobilier de cea mai bună calitate, situată pe un teren de 6.500 de metri pătrați, chiar pe marginea unui lac! Moșia se află într-un sat parcă uitat de lume, în Belciugatele, județul Călărași, iar drumul până acolo este unul destul de anevoios.

Anunțuri peste anunțuri

Angela și moștenitoarele lui Victor Surdu, cele două fete rezultate din altă căsătorie nu au renunțat însă la dorința de a vinde moșia. Ele sunt clientele fidele ale unui site de anunțuri și, dacă inițial, reînnoiau postarea săptămânal, schemă care s-a demonstrat a fi în zadar, acum, au schimbat tactica. Mai precis, ”vânzătorul” publică anunțul privind vânzarea ”palatului”, la o diferență de trei săptămâni, fără însă a renunța la prețul solicitat la o dată anterioară. Banii din vânzarea palatului ar urma să fie împărțiți, ”pe hârtie”, între Monica și Afrodita, cele două fete ale regretatului Victor Surdu, și băiatul Angelei, Sorin Hilgean (42 de ani), stabilit în SUA, potrivit surselor noastre.

Muncă de opt ani, pe ”apa Sâmbetei”

Angela Similea a muncit nu mai puțin de opt ani, alături de soțul său, Victor Surdu, să-și ridice palatul din Mataraua. Odată cu moartea politicianului, în urmă cu aproximativ cinci ani, vila a rămas nelocuită. Potrivit declarațiilor făcute de regretatul soț al artistei, acesta a ridicat casa cu pricina inspirat fiind de versurile Angelei Similea din piesa ”Casa mea-i un cântec cu acorduri ample”.

Sursa: libertatea.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: