Home » Sport » Amalia Puflea, vicecampioană națională la junioare III

Amalia Puflea, vicecampioană națională la junioare III

Bârlădeancă Amalia Puflea, legitimată la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, a devenit vicecampioană națională în urma evoluției sale de la Campionatul Național pe Echipe și Individual al Junioarelor III Nivel 1. Gimnasta a a reușit să însumeze un punctaj de 55.300, după ce a obținut locul II la individual compus, paralele și sol, locul III la bârnă și IV la sărituri. Cele mai bune rezultate ale sale au fost cele 13.850 puncte obținute la sol și cele 13.775 de la paralele. La bârnă, bârlădeancă a primit tot 13.750, iar la sărituri a primit 13.475.

Ella Oprea, de la CS Dinamo a devenit campioană națională cu un punctaj de 55.550, puțin peste Amalia Puflea. În timp ce următoarea clasată, Eva Mircioagă, de la CSS Dinamo București, a terminat competiția cu un punctaj considerabil mai mic, 54.450.

„Este un rezultat foarte bun, este extraordinar să fie vicecampioană națională la vârsta ei. Nu s-a mai obținut acest rezultat de la generația Andreei Răducan și suntem foarte mulțumiți. Sperăm să fie sănătoasă pentru a mai aduce astfel de rezultate și să urce cât mai sus în cariera ei”, ne-a declarat antrenoarea Ana Maria Iordache. (George PROCA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...