Home » Sport » Racova Pușcași, calificată în play-off-ul Ligii a V-a

Racova Pușcași, calificată în play-off-ul Ligii a V-a

Racova Pușcași completează lista echipelor care vor disputa play-off-ul Ligii a V-a după ce a învins cu 6 – 3 formația Avântul Zăpodeni, în ultima etapă a miniplay-off-ului seriei I. Aceasta a egalat la puncte prima clasată, însă are un golaveraj mai slab. În timp ce Victoria 2013 Muntenii de Jos, echipă care emitea și ea pretenții la play-off a terminat cu 7 puncte în clasament, după ce a remizat, scor 2 – 2, în deplasarea de la Viitorul Văleni. În play-off-ul Ligii a V-a vor mai participa Dinamic Boțești, Star Tătărani, Juventus Fălciu și Steaua Ivești.

Star Tătărani a învins clar pe LPS Vaslui, scor 11 – 0 și a terminat pe locul doi în clasamentul seriei a ÎI-a a Ligii a V-a,cu 35 de puncte, doar unul în spatele liderului Dinamic Boțești. Meciul dintre FC Zimbru Spătaru și Vulturul Bălteni a fost amânat.

Ultima etapă din seria a III-a a adus față în față primele două clasate, Juventus Fălciu și Steaua Ivești, care nu au reușit să se detașeze până la încheierea primei reprize. Juventus Fălciu a arătat totuși de ce este ocupantă primului loc, la 11 puncte distanță de principala urmăritoare și a marcat în cele din urmă golul victoriei, scor 2-1. În alt meci, FDR Tutova, ocupantă locului trei, a dispus de lanterna roșie Avântul Băcăni, scor 8 – 1 (2 -0). (George PROCA)

About Tehno Redactor