Home » Social » Trupa Teatrului „Victor Ion Popa” Barlad iese din tara pentru prima data dupa 8 ani!

Trupa Teatrului „Victor Ion Popa” Barlad iese din tara pentru prima data dupa 8 ani!

Teatrul „Victor Ion Popa” din Bârlad va participa pe 24 mai, în Ucraina, la Festivalul Internațional de Teatru „Melpomena Tavryy”, cu piesa „Dureri fantomă”. Este pentru prima dată în ultimii opt ani când trupa teatrului bârlădean joacă în afara țării.

Încă din luna februarie, Teatrul «Victor Ion Popa» s-a înscris la acest festival și a fost acceptat să participe. Este un festival cu tradiție, aflându-se la a XVIII-a ediție, un festival care adună an de an trupe de teatru din întreaga lume. Trupa noastră va juca pe 24 mai, de la ora 18.00, în localitatea Kherson (Ucraina), unde va avea loc festivalul în perioada 20 – 28 mai”, ne-a declarat Teodora Spânu, secretar literara al teatrului bârlădean. 

Trupa teatrului „V. I. Popa” din Bârlad se prezenta cu o piesă apreciată de public și de critici. Regia aparține lui Radu Ghilaș, scenografia este semnată de Sandu Maftei iar coregrafia de Lorette Enache. Distribuția este compusă din actorii Sorin Ghiorghe, Oana Pavalache Florea, George Sobolevschi, Sergiu Moraru și fetița Bianca Postolache. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: