Home » Justitie » Bârlădeni răniți grav după ce s-au ciocnit cu mașinile în comuna Grivița

Bârlădeni răniți grav după ce s-au ciocnit cu mașinile în comuna Grivița

Doi bărbați au suferit răni grave în urma unui accident de circulație produs miercuri pe raza comunei Grivița, după ce unul dintre șoferi nu s-a asigurat corespunzător.

Constantin T., de 37 de ani, din municipiul Bârlad a intrat în depășirea autoturismului condus de Teofil G., de 60 de ani, tot din Bârlad, care a virat brusc stânga fără să se asigure. Cele două autoturisme au intrat astfel în coliziune pe D.N 24 D, din direcția Bârlad către Bălăbănești. Cei doi șoferi au fost transportați la Spitalul municipal de Urgență ”Elena Beldiman” Bârlad. Teofil G., care a produs accidentul s-a ales cu o „fractura clavicula”, în timp ce Constantin T. a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral”. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, dar rezultatele au indicat valori negative. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii rutieri recomandă respectarea cu strictețe a reglementărilor codului rutier precum și a măsurilor preventive de către toți conducătorii auto. Acestea oferă o bază de siguranță pentru un trafic rutier fără evenimente neplăcute. (G. P.)

About Tehno Redactor