Home » Monden » Carla’s Dreams, scandal monstru din cauza drogurilor! Autoritățile le-au dat artiștilor o lovitură neașteptată

Carla’s Dreams, scandal monstru din cauza drogurilor! Autoritățile le-au dat artiștilor o lovitură neașteptată

Celebră trupă Carla’s Dreams a fost implicată într-un scandal monstru cu autoritățile române, specializate în lupta împotriva traficului și consumului de stupefiante.

Tensiunile dintre celebra formație din Republica Moldova și reprezentanții Ministerului de Interne au izbucnit în momentul în care un reprezentant al casei de discuri din țara noastră, care are contract cu trupa din Basarabia, a încercat să semneze un parteneriat cu Agenția Națională Antidrog (ANA). „O fată care lucrează acum la casa de discuri, fost voluntar antidrog în studenție, a contactat ANA și a solicitat încheierea unui parteneriat cu trupa Carla’s Dreams”, au dezvăluit, pentru Spynews.ro, surse din cadrul ANA. Sursele citate au precizat că solicitarea a fost respinsă categoric, din cauza faptului că s-a considerat că membrii formației, care cântă mascați pentru a nu li se cunoaște identitatea, fac, în România, o adevărată campanie prin care, subliminal, încurajează consumul de droguri de mare risc. Este vorba despre piesa „Eroina mea”, despre care ofițerii antidrog ar fi stabilit că, deși, la prima vedere, pare a fi descrierea unei povești de dragoste, se referă, în realitate, la heroină.

Sursa: spynews.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: